Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kρίστεν Στιούαρτ: Αναστάτωσε το Λονδίνο με Chanel strapless dress γεμάτο κρύσταλλα

Kρίστεν Στιούαρτ: Αναστάτωσε το Λονδίνο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H αμερικανίδα ηθοποιός σε μια εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Spencer», όπου υποδύεται την πριγκίπισσα Νταιάνα

H 31χρονη καλιφορνέζα ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ παραμένει σε ευρωπαικό έδαφος. Αφού έκλεψε τα φλας στην πρόσφατη επίδειξη του οίκου Chanel στο Παρίσι ως μούσα του, ταξίδεψε στο Λονδίνο για το καθιερωμένο BFI London Film Festival και την πρεμιέρα της νέας της, πολυαναμενόμενης ταινίας «Spencer». H προβολή έγινε στο Royal Festival Hall και η νεαρή star πολιόρκησε την προσοχή στο red carpet φορώντας μια χαρακτηριστική δημιουργία Chanel σε στενή γραμμή. Σε γκρι ασημένιο χρώμα, ήταν ένα στράπλες φόρεμα κεντημένο με κρυστάλλινες πέτρες το οποίο συνδύασε με λιτά, μαύρα πέδιλα Jimmy Choo. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ατημέλητο «καρέ» ενώ διατηρεί ακόμα το pink blonde χρώμα. Θυμίζουμε πως η Στιούαρτ ενσαρκώνει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταιάνα, την εποχή που ο γάμος της με τον Κάρολο ήδη περνούσε κρίση.

Η σκηνοθεσία είναι του έμπειρου σε βιογραφικά φιλμ Πάμπλο Λαρέν.  Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια  των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων διακοπών της βασιλικής φαμίλιας στο Σάντρινγχαμ τη δεκαετία του '90,  τότε που lady D πήρε τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει.  Παρουσιάζονται μόνο τρεις ημέρες από τη ζωή της, που όμως αποκαλύπτουν την ψυχοσύνθεσή της και την συγκινητική αγάπη της για τα παιδιά της.

 Η αφίσες που πρωτοπροβήθηκαν έκαναν αίσθηση λόγω της ομοιότητας της ηθοποιού με την πριγκίπισσα. Σε μια από αυτές φοράει μια εκπληκτική  couture τουαλέτα Chanel από λευκή οργάντζα για την οποία χρειάστηκαν 1.034 ώρες δουλειάς,  μεταξύ αυτών 700 μόνο για τα περίπλοκα, άνθινα κεντήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View