Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε αυτή την κινητή μονάδα θα εμβολιάζονται οι πολίτες απομακρυσμένων περιοχών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Σε αυτή την κινητή μονάδα θα εμβο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Παραδόθηκε σήμερα από τον ΕΟΔΥ στην 6η ΥΠΕ

Παρουσιάστηκε και επίσημα το πρωί της Τρίτης η κινητή μονάδα εμβολιασμού η οποία παραχωρείται από τον ΕΟΔΥ στην 6η ΥΠΕ για την κάλυψη των αναγκών του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ύπαιθρο. Σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ η κινητή μονάδα παρέχει τη δυνατότητα για εμβολιασμό πολιτών που δεν μπορούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή άλλων δυσκολιών να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα των πόλεων. 

Η κινητή μονάδα είναι ένα μίνι βαν το οποίο διαθέτει όλους τους χώρους και την ασφάλεια για την πραγματοποίηση εμβολιασμών στην ύπαιθρο.

Όπως εξήγησε τόσο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης όσο και ο συντονιστής του ΕΟΔΥ στη Δυτική Ελλάδα Χαράλαμπος Μπακόπουλος, έχει διαπιστωθεί οτι δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανέβαλαν επ αορίστου τον εμβολιασμό τους ακόμη κι αν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο κατά της covid-19, εξαιτίας της απόστασης που έπρεπε να διανύσουν ως τα εμβολιαστικά κέντρα.

Για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων που αφορούν στην κινητή μονάδα εμβολιασμών, την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ Γ. Παναγιωτακόπουλου και των στελεχών του ΕΟΔΥ Γ. Ρηγάκου και Γ. Δελή. Στη χθεσινή σύσκεψη, συμμετείχε και ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτης Μάλλιος.

Παραδόθηκε από τον ΕΟΔΥ στην 6η ΥΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις