Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το άλμπουμ του γάμου Φιλίππου-Νίνας Φλορ- Καρέ καρέ 20 ΦΩΤΟ

Το άλμπουμ του γάμου Φιλίππου-Νίνας Φλορ...

Όλα όσα συνέβησαν στον λαμπερό γάμα τη Μητρόπολη μέσα από 20 φωτογραφίες

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και σε ένα παραδεισένιο σκηνικό, γεμάτο λουλούδια, εντυπωσιακές εμφανίσεις και χαμόγελα, τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλόρ. Την παράσταση έκλεψε το κομψό νυφικό της Νίνα Φλορ όπως και η τιάρα της, ένα κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου, Άννας Μαρίας.

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνας Φλορ: To γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά για τους προσκεκλημένους

Το μυστήριο τελέστηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο για την πανδημία, με 100 καλεσμένους μέσα στον ναό. Οι προσκεκλημένοι, που βρέθηκαν στη Μητρόπολη, είδαν από κοντά τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Για όσους δεν βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία όμως, στήθηκε γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Στον αύλειο χώρο του μητροπολιτικού ναού, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς τόσο για να υποδεχθεί το ζευγάρι, όσο και για να δει από κοντά τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τις αδερφές του, Σοφία, Ειρήνη. Ξεχωριστή η στιγμή με τον Νικόλαο να χαιρετά τον συγκεντρωμένο κόσμο μετά το τέλος της τελετής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight