Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 4 Νοεμβρίου στη χώρα μας η παιδική ταινία "Πίτερ Ράμπιτ, ο Λαγός το' σκασε"

Καταφθάνει 4 Νοεμβρίου στη χώρα μας η πα...

Σε σκηνοθεσία Will Gluck - Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται ο Φάνης Μουρατίδης αλλά και η Στεφανία Λυμπερακάκη

To παιδικό φιλμ «Πίτερ Ράμπιτ, Ο Λαγός το’ σκασε - Peter Rabbit 2: The Runaway» που ήδη έχει προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, με τις διεθνείς εισπράξεις να έχουν φτάσει τα 154 εκατ. δολάρια, θα βγει το επόμενο διάστημα και στη χώρα μας και περιμένουμε να το δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.  

Πρόκειται για τη συνέχεια της ταινίας του 2018 που είχε αρέσει και κάνει εισπράξεις 351 εκατ. δολαρίων. Στο καινούριο φιλμ σε σκηνοθεσία και πάλι Will Gluck, ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι πίσω. Εδώ, η Bea, οThomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμούνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Πρωταγωνιστούν οι: Rose Byrne, Domhnall Gleeson ενώ ακούγονται οι φωνές των: James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki.

Στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας ακούγονται οι: Φάνης Μουρατίδης,Τζίνη Παπαδοπούλου,Δημήτρης Σάρλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, η νεαρή ερμηνεύτρια Στεφανία Λυμπερακάκη και οι Μαριάνθη Σοντάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Αργύρης Κανδύλης ,Πέτρος Δαμουλής, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Θάνος Συριώτης, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Τερζάκης και Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Το φιλμ διάρκειας 93 λεπτών θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood στις 4 Νοεμβρίου 2021.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture