Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 28 Οκτωβρίου 2021 στις Ελληνικές αίθουσες "Η Οικογένεια Άνταμς 2" με την αγαπημένη, αλλόκοτη φαμίλια

Στις 28 Οκτωβρίου 2021 στις Ελληνικές αί...

Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία ψηφιακού animation, οι Άνταμς μπερδεύονται σε παλαβές περιπέτειες & βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα

Στις 28 Οκτωβρίου 2021 προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή της Tulip, η ταινία ψηφιακού Animation «Οικογένεια Άνταμς 2 - The Addams Family 2» σε σκηνοθεσία Κόνραντ Βέρνον. Θα έχει προηγηθεί η έξοδος του φιλμ στις αίθουσες των ΗΠΑ από το στούντιο της Universal, την 1η Οκτωβρίου 2021.

Ιστορία: Νταν Ερνάντεζ & Μπέντζι Σαμίτ

Σενάριο: Νταν Ερνάντεζ & Μπέντζι Σαμίτ και Μπεν Κουίν και Σουζάνα Φόγκελ.

Παραγωγοί: Γκέιλ Μπέρμαν, Κόνραντ Βέρνον, Ντανιέλ Στέρλινγκ, Άλισον Ο Μπράιεν.

Executive Producers Κέβιν Μισερόκτσι, Τζόναθαν Γκλίκμαν, Κάσιντι Λέιντζ, Άντριου Μίτμαν, Άαρον Λ. Γκίλμπερτ, Τζέισον Κλοθ.

Η ταινία είναι βασισμένη σε χαρακτήρες του Αμερικανού καρτουνίστα Τσαρλς Άνταμς (1912-1988).

Η αγαπημένη, αλλόκοτη φαμίλια επανέρχεται με τη συνέχεια κινουμένων σχεδίων «Η Οικογένεια Άνταμς 2». Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία οι Άνταμς μπερδεύονται σε παλαβές περιπέτειες και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα. Παραμένοντας πάντα πιστοί στη φύση τους, τα μέλη της οικογένειας Άνταμς κουβαλάνε όπου κι αν βρεθούν την επιβλητική μακαβριότητα και την εκκεντρικότητά τους.

Να προσθέσουμε πως το «Οικογένεια Άνταμς 2» που αναμένεται αν δούμε και στην Πάτρα όταν με το καλό βγει, είναι σίκουελ της ταινίας ψηφιακού ανιμέισον του 2019 που είχε κάνει εισπράξεις 204 εκατ. δολαρίων.

Στους ήρωες της ταινίας έχουν δανείσει τις φωνές τους οι Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon Walton, Snoop Dogg, Bette Midler, Bill Hader και Wallace Shaw.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture