Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Κυριάκο Σκούρα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πρώτη δημόσια εμφ...

Βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το τρίτο στεφάνι”

Tην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός με τον σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα, βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το τρίτο στεφάνι”.

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Κυριάκου Σκούρα μετρά πολύ λίγο καιρό αφού ο χωρισμός της ηθοποιού από τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη με τον οποίο υπήρξε σε σχέση για δυο χρόνια έγινε γνωστός μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη.

«Δεν είμαστε μαζί, διατηρούμε όμως εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με πάρα πολλή αγάπη. Σαν άνθρωποι που αγαπήθηκαν, είναι ντροπή να μην ανταλλάσσεις μια κουβέντα με τον άνθρωπο που ήσουν τόσο καιρό» είχε πει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη.

Ο έρωτας όμως όπως φαίνεται δεν άργησε αν της χτυπήσει και πάλι την πόρτα αφού πλέον χαμογελά δίπλα στο πλευρό του Κυριάκου Σκούρα.

tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight