Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Υπέροχη η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου ως ηθοποιός της σαπουνόπερας στο GNTM 4

Υπέροχη η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρ...

Μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου έπαιξαν σκηνές με τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι μόδας και φωτογραφήθηκαν

Εκπλήξεις περιελάμβανε το λαμπερό ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model 4 στο κανάλι Star στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021. Όπως είδαμε αυτή τη φορά, τα δεκαεπέντε διαγωνιζόμενα μοντέλα κλήθηκαν να επιστρατεύσουν τις όποιες υποκριτικές τους ικανότητες και να δώσουν πόζα, πρόζα και υπερβολή, μπροστά στο φακό του φωτογράφου Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Είχαν για βοηθούς τους, δύο πολύ καλούς και δημοφιλείς ηθοποιούς, τον Αργύρη Αγγέλου και την Αγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πραγματικά ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή με μακρύ φουντωτό μαλλί και μακριά τουαλέτα. Οι δύο ηθοποιοί αντάλλαξαν με τα νέα παιδιά που φιλοδοξούν να γίνουν επαγγελματίες μοντέλα υπερβολικές ατάκες σαν να παίζουν σε σαπουνόπερα της δεκαετίας του ’80 αλά Δυναστεία ή Ντάλας ή ακόμα και βραζιλιάνικη σαπουνόπερα και το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν πετυχημένο.

Ωστόσο ένας από τους «παίκτες» - μοντέλα που δεν ένιωσε και τόσο άνετα με το συγκεκριμένο concept ήταν αυτός που είχε τη χειρότερη λήψη και σύμφωνα με τους 4 κριτές και ειδικά την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που έκανε και την ανακοίνωση, θα έπρεπε να αποχωρήσει και ήταν ο 32χρονος Θοδωρής Τσαρούχας. Ο Θοδωρής με το έντονο έως και άγριο προφίλ με τα μακριά μαλλιά, τα μούσια και τα τατουάζ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα της σαπουνόπερας ενώ όπως του είπε η Ζενεβιέ Μαζαρί, την ώρα της φωτογράφησης έμπαινε σχεδόν μπροστά από την Ντορέττα Παπαδημητρίου καλύπτοντας την.

Στο μεταξύ ο Θοδωρής Τσαρούχας, ο αποκαλούμενος και "Βίκινγκ", αμέσως μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4 έκανε και το πρώτο post του στο λογαριασμό του Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του.

Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του @gntmgr για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές @genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos και τον coach @yiorgoskaravas_official που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του #gntm για την υποστήριξη.

Υ. Γ. : Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά»!

Δείτε βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight