Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάτια Ζυγούλη: Φτιάχνει το δικό της ψωμί και μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της

Κάτια Ζυγούλη: Φτιάχνει το δικό της ψωμί...

Tο βίντεο που δημοσίευσέ το κανάλι της στο yutube

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο youtube και ανά τακτικά χρονικά διαστήματα φτιάχνει και δημοσιεύει βίντεο που αφορούν στη ζωή και την καθημερινότητά της με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

 \Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που η Κάτια Ζυγούλη ανοίγει την κάμερα σε κάποιο από τα δωμάτια του σπιτιού της και μας δίνει μια γεύση από τη διακόσμησή του. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια φόρεσε την ποδιά της και μπήκε στην κουζίνα προκειμένου να μας αποκαλύψει μία από τις συνταγές της. Η Κάτια Ζυγούλη φτιάχνει με μεγάλη επιτυχία ψωμί και έτσι αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά της για το πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Η ίδια ανέφερε ότι σχεδόν κάθε απόγευμα ζυμώνει ψωμάκια μαζί με τον μικρότερο γιο της, τα οποία μπαίνουν στον φούρνο πολύ νωρίς το επόμενο πρωί.

Παράλληλα, η Κάτια Ζυγούλη μας ξενάγησε στην κουζίνα της, η οποία – όπως θα δεις – είναι μίνιμαλ με κάποια διακοσμητικά στοιχεία να κλέβουν την παράσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight