Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Νικόλαος, Γιοβανίδης, Λάλας στην φωτογραφική έκθεση της «δικής μας» Ευανθίας Ρεμπούτσικα

Νικόλαος, Γιοβανίδης, Λάλας στην φωτογρα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο πανέμορφο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η αχαιή μουσουργός αποκαλύπτει ένα ακόμα ταλέντο της ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και Ανατολή

Στο εκπληκτικής ομορφιάς Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ένα πραγματικό νεοκλασικό «κόσμημα» στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πρωτεύουσας, εγκαινιάστηκε η φωτογραφική έκθεση της πολυβραβευμένης αχαιής μουσουργού Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «What the camera saw». Πρόκειται για εκδήλωση του Project {Just/Art}* σε συνεργασία με το πανέμορφο θέατρο, που στην εκκίνησή της προσέλκυσε πολλούς γνωστούς φιλότεχνους. Ανάμεσά τους ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά που είναι και εικαστικός, ο διεθνής φιλέλληνας φωτογράφος Robert McCabe, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Λευτέρης Γιοβαννίδης, οι δημοσιογράφοι Αννα Δρούζα- Θανάση Λάλας, ο εφοπλιστής Ανδρέας Τσαβλίρης, η ζωγράφος Στέλλα Καπεζάνου κ.α. Οι φωτογραφίες της διακεκριμένης συνθέτριας αποκαλύπτουν μια αθέατη πλευρά της πραγματικότητας, μια ανόθευτη ποιητικότητα. Μας μεταφέρουν την εικόνα ενός ανθρώπου με μία ιδιαίτερη αύρα τρυφερότητας, ενός άνθρωπου με αισιοδοξία.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με τις φωτογραφίες της, αποκαλύπτει την αστείρευτη επιθυμία της για ταξίδια. Παρουσιάζει 33 ανέκδοτες φωτογραφίες της τελευταίας δεκαετίας που απεικονίζουν σκηνές από την ύπαιθρο, αλλά και το αστικό τοπίο της Ελλάδας, της Ανατολής και όχι μόνον. Την έκθεση έχει επιμεληθεί ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός, δικηγόρος και ιδρυτής του {Just/Art}  Το συνοδευτικό κείμενο της έκθεσης υπογράφει η δημοσιογράφος Αγάπη Τσακπίνογλου., θα διαρκέσει ως 19/10.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View