Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική σε νοσοκομείο, άνοιξε η τομή και υπέστη εκσπλάχνωση! Καταδικάστηκαν οι γιατροί

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική σε νοσοκομεί...

Η απίστευτη περιπέτεια ενός ζευγαριού το 2017

Άνοιξε η καισαρική τομή και η γυναίκα κρατούσε τα εσωτερικά της όργανα στο … χέρι μέχρι να μεταφερθει στο νοσοκομειο και να υποβληθεί ξανά σε χειρουργείο,  δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα!

Το περιστατικό συνέβη το 2017 και την Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας δικάστηκε η μήνυση που υπέβαλε ζευγάρι από την Πάτρα σε βάρος δυο γιατρών νοσοκομειου της πόλης για αμέλεια σε ιατρικές πράξεις εξαιτίας των οποίων η γυναίκα υπέστη εκσπλάχνωση!

Οι γιατροί καταδικάστηκαν σε 10 μήνες φυλάκιση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Νικολία, εισήχθη στο Νοσοκομείο για να γεννήσει με καισαρική τομή. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι και λίγες μέρες μετά πήρε εξιτήριο. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι της παρατήρησε πως από την τομή έβγαινε υγρό. Επέστρεψε με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την καθησύχασαν, κάτι που συνέβη επί τρεις συνεχείς ημέρες.

Την τρίτη ημέρα όμως, φθάνοντας στο σπίτι και ενώ ξεκουραζόταν ένιωσε ότι είχε ανοίξει η καισαρική τομή.

«Νιώθω κάτι ότι με τραβάει και μέχρι να φωνάξω τον άντρα μου και την πεθερά μου και τους υπόλοιπους που ήσαν εκείνη την στιγμή στο σπίτι έχει ανοίξει η καισαρική και έχω πιάσει τα έντερα μου στο χέρι μου χάνω τις αισθήσεις μου και νιώθω τα όργανα μου να ξεκολλάνε από μέσα μου. Πέθανα στην κυριολεξία νόμιζα πως ήμουν στον άλλον κόσμο αμέσως καλέσαμε το ασθενοφόρο! Εφθασε επί τόπου κινητή μονάδα και με παρέλαβε, με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μετά από λίγο με έβαλαν στο  χειρουργείο . Δηλαδή μέσα σε μία εβδομάδα έγιναν δύο χειρουργεία στην ίδια τομή. Στην κυριολεξία ζω από θαύμα» δήλωσε η ίδια στο Δικαστήριο. «Είμαι δικαιωμένη. Γνωρίζω ότι θα γίνει έφεση από τους κατηγορούμενους, όμως η καταδίκη τους σε πρώτο βαθμό με δικαιώνει» καταλήγει.

*Εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις