Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι φαν της Μάρβελ αδημονούν - 4 Νοεμβρίου στην Ελλάδα έρχονται οι "Eternals"

Οι φαν της Μάρβελ αδημονούν - 4 Νοεμβρίο...

Στο εντυπωσιακό καστ και η σούπερ σταρ Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena

Η νέα ταινία - υπερπαραγωγή “Eternals" των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων στο σύμπαν της Μάρβελ, τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια.

Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» των αδελφών Ρούσο που σάρωσαν τα παγκόσμια ταμεία το 2019 πριν την πανδημία, μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants.

Στην ταινία που υπογράφει σκηνοθετικά η τιμημένη φέτος με το βραβείο Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας Κλόι Ζάο (για τη «Χώρα των Νομάδων) πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως ο γοηετυτικός Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Λατίνα Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και σοφής Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο νεαρός Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η σούπερ σταρ Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena που στις φωτογραφίες δείχνει πραγματικά πολύ εντυπωσιακή.

Ακόμα ο Kit Harington του Game of thrones ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Η ταινία "Eternals” με παραγωγό των Kevin Feige, θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου 2021 στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής. Μάλιστα με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της ταινίας το Βρετανικό κινηματογραφικό περιοδικό Total Film κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο με 4 διαφορετικά εξώφυλλα αφιερωμένα στους πρωταγωνιστές των Eternals.

Tον Νοέμβριο (από Πέμπτη 4/11) θα δούμε την ταινία και στους Ελληνικούς κινηματογράφους, και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Σκηνοθεσία: Chloé Zhao.

Πρωταγωνιστούν οι: Richard Madden, Angelina Jolie, Don Lee, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Gemma Chan, Salma Hayek, Lia McHugh, Brian Tyree Henry , Barry Keoghan, Kit Harington.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture