Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξανά οι "Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη" στα Odeon Veso Mare με νέο υλικό & κομμένη σκηνή!

Ξανά οι "Εκδικητές: Η Τελευταία Πρά...

Στην αίθουσα 1 στην προβολή των 20.40 από την Πέμπτη 27/6/2019

Η ταινία της Μάρβελ, «Avengers: Endgame» έχει εντυπωσιάσει και ως γνωστόν, έχει κάνει ρεκόρ εισπράξεων. Λίγο μάλιστα θέλει για να ξεπεράσει και το ρεκόρ του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον. Η ευχάριστη είδηση είναι πως 2 μήνες μετά την πρεμιέρα του 3ωρου φιλμ σε σκηνοθεσία Τζο και Άντονι Ρούσο με ένα σούπερ καστ που «ζαλίζει» από γνωστά ονόματα, κι ενώ στη χώρα μας έχει φτάσει τα σχεδόν 550.000 εισιτήρια, προβάλλεται ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες, με νέο αποκλειστικό περιεχόμενο καθώς και μια κομμένη σκηνή. Το φιλμ «Avengers, Η Τελευταία Πράξη» θα παίζεται και στην Πάτρα, στην αίθουσα 1 στην προβολή των 20.40, από την Πέμπτη 27/6 έως και την Τρίτη 2/7/2019.

Διεθνώς το «Avengers: Endgame - Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» έχει φτάσει τα 2 δις 751 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, από τα οποία τα 852 εκατομμύρια δολάρια αφορούν την προβολή του φιλμ στις ΗΠΑ.

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον παντοδύναμο Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών.

Είναι μία απίστευτα καλογυρισμένη ταινία που συγκινεί κιόλας και πραγματικά προξένησε έναν παροξυσμό μεταξύ των φαν και όχι μόνο.

Από την Πέμπτη 27/6 λοιπόν, 2 μήνες μετά την πρεμιέρα της μπορούν οι φαν αλλά και γενικά οι σινεφίλ να την ξαναδούν καθώς περιλαμβάνει νέο αποκλειστικό περιεχόμενο και μία κομμένη σκηνή!

Σκηνοθεσία: Άντονι & Τζόι Ρούσο.

Πρωταγωνιστούν οι Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Πολ Ραντ, Κρις Χέσμγουορθ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζον Φαβρό, Σεμπάστιαν Σταν, Τζος Μπρόλιν, Τζέρεμι Ρένερ, Εβάντζελιν Λίλι, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Μαρκ Ράφαλο, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Ντέιβ Μπατίστα, Πομ Κλεμεντιέφ, Μισέλ Φάιφερ, Τίλντα Σουίντον, Σάμιουελ Τζάκσον αλλά και η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε μία μικρή σκηνή έκπληξη, η Ρενέ Ρούσο, κ.α.

Διάρκεια: 3 ώρες και 2 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Από την ανάρτηση του forbes.com

Από την ανάρτηση του forbes.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture