Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με το νέο Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη συναντήθηκε ο Ηλείος Βουλευτής Α. Νικολακόπουλος

Με το νέο Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη συν...

Θετική η προκήρυξη για τους γιατρούς αλλά επιβεβλημένη η εφαρμογή κινήτρων και η διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών λειτουργίας, ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος

Συνάντηση με το νέο Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά και τρέχοντα θέματα δημόσιας υγείας στην Ηλεία, είχε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Όπως ήταν φυσικό κυριάρχησε το ζήτημα της λειτουργίας των τριών Νοσοκομείων Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων όσο και η μεταξύ τους σύνδεση στην κάλυψη της υγειονομικής φροντίδας και περίθαλψης των κατοίκων του Νομού.

Ο κ. Νικολακόπουλος, χαρακτήρισε ως θετικό γεγονός την προκήρυξη για να προσληφθούν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων,  επεσήμανε ωστόσο το θέμα της θέσπισης κινήτρων αλλά και την διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών λειτουργίας με σκοπό την προσέλκυση ενδιαφέροντος από νέους επιστήμονες που θα θελήσουν έτσι να έρθουν και να προσφέρουν έργο, στις Νοσηλευτικές Μονάδες της Ηλείας.

Επιπλέον, υπογράμμισε την αναγκαιότητα προκήρυξης θέσεων και ιατρών γενικής ιατρικής για την στελέχωση των Νοσοκομείων του Νομού μας.

Ο Ηλείος βουλευτής υπογράμμισε ακόμα ότι παρά τα προβλήματα ή τις ελλείψεις που παρατηρούνται, θεωρείται αυτονόητη όσο και απαραίτητη η παρουσία και αποτελεσματική λειτουργία όλων των δομών υγείας του Νομού, αρκεί να υπάρξει η ανάλογη ορθολογική διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων, καθώς και η βέλτιστη λειτουργική διασύνδεση των Νοσοκομείων.

Στην ιδία συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε ιδιαίτερη συζήτηση και για το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση σε σχέση με την Πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας και στα μέτρα που θα βοηθήσουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ενώ παράλληλα, υπήρχε και ενημέρωση πάνω στις συνθήκες της πανδημίας για την Ηλεία και τη Δυτ. Ελλάδα και την πρόοδο των εμβολιασμών και τονίσθηκε η αναγκαιότητα να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες και υγειονομικοί να προχωρήσουν σε εμβολιασμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις