Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Όμιλο της Πατραϊκής Μαντολινάτας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Όμιλο της Πατ...

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται, ζητούνται καθηγητές πιάνου και κιθάρας

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού του για το νέο σχολικό έτος 2021-2022, ο ιστορικός Μουσικός Όμιλος της Πατραϊκής Μαντολινάτας έχει ξεκινήσει τις εγγραφές του. Τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Τα μουσικά όργανα που διδάσκονται δωρεάν είναι: μαντολίνο, μαντόλα, κλασική κιθάρα. Επίσης, διδάσκονται με χαμηλά δίδακτρα: πιάνο, αρμόνιο, ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα.           

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ομίλου κάθε απόγευμα από τις 18:30-20:30 και το Σάββατο από τις 11:00-13:00 (οδός Μιαούλη 41 και Μαιζώνος). Εγγραφές θα πραγματοποιούνται όλο το σχολικό έτος.

Επίσης με την ανακοίνωση της, η Πατραϊκή Μαντολινάτα γνωστοποιεί ότι όσοι καθηγητές μουσικής ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το δυναμικό του μουσικού ομίλου, καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας (τηλ. Προέδρου: 6946168857). Ζητούνται καθηγητές πιάνου και κιθάρας.

*Ο Όμιλος της Πατραϊκής Μαντολινάτας με τη μακρά ιστορία του που ξεκινά από το 1927 στην Πάτρα, έχει προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζει να προσφέρει. Στην πολύχρονη αυτή του πορεία έχει συνεργαστεί με διάφορους φορείς, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Πατρών, το Υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και άλλους πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας.

Η Πατραϊκή Μαντολινάτα & Μικτή Χορωδία έχει συμμετάσχει σε πάνω από χίλιες συναυλίες και έχει λάβει μέρος σε πολλά χορωδιακά φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις.        

e-mail: [email protected] 

fb: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture