Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

La vie en rose: Μια δεύτερη ματιά στο wedding style της Αγγελικής Μαλλιώρη

La vie en rose: Μια δεύτερη ματιά στο we...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με ροζ νυφικό και διάκοσμο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λέανδρο Μιχαηλίδη τολμώντας μια αισθητική έκπληξη

To ροζ, το απόλυτο χρώμα του ρομαντισμού, δέσποσε στον πολυσυζητημένο γάμο των τελευταίων ημερών: Η γλυκιά νύφη Αγγελική Μαλλιώρη, διάλεξε να φορέσει ένα ροζ custom made νυφικό vintage αισθητικής χορεύοντας τον Ησαία με τον αγαπημένο της Λέανδρο Μιχηλίδη, ενώ όλος ο διάκοσμος και το art de la table επέμειναν στην ίδια «κουφετί», εναλλακτική απόχρωση- έκπληξη. Η μητέρα της νύφης Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη, συντονίστρια του τοπικού παραρτήματος του σωματείου «Καλλιπάτειρα» που είχε ντυθεί με ασημόλευκη δαντέλα, μας εξήγησε πως η ροζ παλέτα ήταν εξ αρχής επιθυμία της κόρης της. «Ηθελε κάτι ονειρικό και αιθέριο, οπότε πήγαμε μαζί για υφάσματα στον Τσαντίλη και η έμπειρη μοδίστρα της Πάτρας Ελένη Λαμπροπούλου, δημιούργησε ένα νυφικό φόρεμα από κεντητή δαντέλα και μεταξωτό τούλι που την αντιπροσώπευε μοναδικά» μας εξήγησε.

 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κ. Σιχαινών η νύφη έφθασε συνοδευμένη από τον πατέρα της, γνωστό συμπολίτη Σταύρο Μαλλιώρη και την υπόλοιπη οικογένεια. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω των συνθηκών της πανδημίας, οπότε στο μυστήριο αλλά και στο γλέντι με τις κρητικές επιρροές που ακολούθησε στο Privilege Event House, παρέστησαν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι αλλά και λίγοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης και μεμονωμένες εκπρόσωποι της «Καλλιπάτειρας». Όπως θα δείτε στο wedding deco style κυριάρχησαν οι παιόνιες, οι ορτανσίες και οι ορχιδέες σε συνδυασμό με ευωδιαστό βασιλικό. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είχαν μια τρυφερή, κοριτσίστικη αύρα. Οι μπομπονιέρες από ροζ δαντέλα με το ασημένιο σήμα της «αγάπης στο άπειρο» που επιμελήθηκε το κοσμηματοπωλείο Μέντης ήταν ασορτί με τα στέφανα. Πολλά τα κεριά, οι ανθοσυνθέσεις, τα κηροπήγια με «ζαχαρένια» αισθητική.

 

Νυφικό: Ελένη Λαμπροπούλου- Βέρες, στέφανα, μπομπονιέρες: Μέντης- Χτένισμα: Ελένη Χουλιάρα- Μακιγιάζ: Ιωάννα Τσάτσαρη- Περιποίηση ομορφιάς: Γεωργία Ρετσινα –Λουλούδια: ανθοπωλείο Θεοφίλη, Γλυκά: Max Perry –Φαγητό: Privilege Event House –Live: Χρήστος Κωνσταντόπουλος- Φωτογραφίες: Quick Film Liopetas

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View