Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις ...

Στις νέες ταινίες που προβάλλονται είναι η περιπέτεια "Δρόμος από Πάγο" με τον Λίαμ Νίσον

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 8 στις 18.30 το Σάββατο και την Κυριακή

"Paw Patrol The Movie - Paw Patrol: Η Ταινία"

O PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Διάρκεια: 88 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ.

Στην αγγλόφωνη κόπια δανείζει τη φωνή της και η Κιμ Καρντάσιαν.

Το φιλμ ήδη σε 5 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 103,5 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 3 στις 19.00 και Αίθουσα 7 στις 20.30

"Ο Άνθρωπος του Θεού"

Σε σκηνοθεσία της Γελένα Πόποβιτς με τον εξαιρετικό Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου.

Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες και αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στη Ριζάρειο εκκλησιαστική σχολή.

Το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου υποδύεται με μία ιαυμαστή εσωτερικότητα ο Άρης Σερβετάλης. Συμπρωταγωνιστούν οι Χρήστος Λούλης, Αλεξάντερ Πετρόβ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Αναστασάκης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Νικήτας Τσακίρογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάνια Τρύπη και ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ σε μία σύντομη αλλά αξιομνημόνευτη εμφάνιση ως ο παράλυτος ασθενής.

Το φιλμ έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία και ήδη έχει φτάσει τα 250.000 εισιτήρια.

Διανομή: Feelgood.

Αίθουσα 6 στις 20.00 και Αίθουσα 4 στις 21.30

«Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών»

Σενάριο και σκηνοθεσία:  ΝΤΕΣΤΙΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΙΤΟΝ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Simu Liu, Awkwafina, Τόνι Λιούνγκ, Φάλα Τσεν, Μισέλ Γέο, Μπενεντίκτ Γουόνγκ.

Διάρκεια:  132 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας.

Χώρα παραγωγής:  ΗΠΑ & ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:  Κατάλληλη για άνω των 12 ετών.

Ο «Shang-Chi και ο Θρύλος τον Δέκα Δαχτυλιδιών» (SHANG -CHI & THE LEGEND OF THE TEN RINGS) είναι μια νέα ταινία υπερηρώων, βασισμένη στον ομώνυμο υπερήρωα της Marvel, Shang-Chi. Είναι η εικοστή πέμπτη ταινία του Marvel Cinematic Universe και η δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Shang-Chi, των «Μάστερ του Κουνγκ-Φου», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή. Τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Η νέα αυτή ταινία της Μάρβελ έχει γνωρίσει σημαντική εμπορική επιτυχία με τις διεθνείς εισπράξεις να έχουν ήδη φτάσει τα 308 εκατ. δολάρια.

Διανομή: Feelgood.

Αίθουσα 8 στις 21.00

"Ice Road - Δρόμος Από Πάγο"

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι

Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Μάρκους Τόμας, Χολτ ΜακΚάλανι, Ματ ΜακΚόι, Λόρενς Φίσμπερν, Άμπερ Μιντθάντερ.

Ημερομηνία Εξόδου: 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Διανομή: Tanweer              

Διάρκεια: 1 ώρα και 43 λεπτά

Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου. Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.

Αίθουσα 3 στις 21.20

"Gunpowder Milkshake - Εκρηκτικό Κοκτέιλ"

Γαλλο-γερμανο-αμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία του Ισραηλινού Ναβότ Παπουσάντο με τους: Κάρεν Γκίλαν, Λένα Χίντι, Άντζελα Μπάσετ, Μισέλ Γεό, Κάρλα Γκουτζίνο.

Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, η οποία την εγκατέλειψε όταν η ίδια ήταν έφηβη, η Σαμ έχει εξελιχθεί σε υποδειγματική επαγγελματία δολοφόνο. Όταν, όμως, αποφασίσει να βάλει τη ζωή μιας οκτάχρονης πάνω από τα συμφέροντα της Φίρμας, της εγκληματικής οργάνωσης των προϊσταμένων της, θα έρθει αντιμέτωπη με όλο το αμαρτωλό παρελθόν της.

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Διανομή: Σπέντζος Φιλμ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture