Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το μυστήριο του άσπρου βαν που κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.- Τι συνέβη στην πλατεία της Αρόης

Το μυστήριο του άσπρου βαν που κινητοποί...

Το thebest.gr μίλησε με αυτόπτη μάρτυρα που έκανε την καταγγελία και μεταφέρει στη μαρτυρία του για το περιστατικό

Για ένα άσπρο βαν που απασχολεί κατά καιρούς την επικαιρότητα εν είδει αστικού μύθου, έχουμε ακούσει κατά καιρούς πολλά. Τόσα, που η χθεσινή είδηση της κινητοποίησης της αστυνομίας για ένα άσπρο βαν κατόπιν σχετικής καταγγελίας, μας βρήκε δύσπιστους. Ωστόσο πίσω από τη χθεσινή καταγγελία με τον άσπρο βαν υπάρχει ένα πραγματικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην πλατεία της Αρόης και το οποίο έχει το δικό του ενδιαφέρον σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς καταδεικνύει πέραν των άλλων την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ιδίως των νέων ανθρώπων σε θέματα που αφορούν τις κακοποιητικές σχέσεις.

Το thebest.gr μίλησε με αυτόπτη μάρτυρα που έκανε την καταγγελία και μεταφέρει στη μαρτυρία του για το περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στην πλατεία της Αρόης, η οποία απασχολεί συχνά την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες. «Ήμασταν με παρέα στην Αρόη, στο πάρκο και εκεί ήταν σταθμευμένο ένα άσπρο βαν» μας λέει. «Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 8.

 Μέσα στο βαν ήταν μια γυναίκα, η οποία και βρισκόταν στη θέση του οδηγού και δίπλα της ένας άνδρας. Μιλούσαν και οι δύο άπταιστα ελληνικά και δεν έδειχναν να είναι αλλοδαποί ή Ρομά. Η κοπέλα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έκλαιγε και έλεγε ότι την χτυπάει, ότι είναι γεμάτη μώλωπες ότι δεν αντέχει άλλο ενώ κάποια στιγμή του είπε νομίζω και ένα “έλα, σκότωσέ με”. Ήταν τόση η ένταση που φοβηθήκαμε και φύγαμε από εκεί γιατί δεν ξέραμε τι μπορεί να γινόταν. Καλέσαμε όμως την αστυνομία η οποία και πήγε αμέσως στο περιστατικό αλλά το βαν είχε φύγει ήδη και δεν μπόρεσαν να το εντοπίσουν στη συνέχεια».

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία περιελάμβανε και την πινακίδα του λευκού βαν. Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό δείχνει αφενός ότι έχει υπάρξει μια κινητοποίηση της κοινωνίας για περιστατικά κακοποίησης, ιδίως δε γυναικείας μετά τα περιστατικά με τις γυναικοκτονίες που έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας, αφετέρου την συρροή στην πλατεία της Αρόης περίεργων θαμώνων κατά τις νυχτερινές ώρες, σε μια περιοχή όπου συχνάζουν παιδιά και νεολαίοι.

φωτο αρχείου thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις