Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

The Ferragnez: Reality show η διασημότερη ιταλίδα influencer και ο ράπερ σύζυγός της

The Ferragnez: Reality show η διασημότερ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ζευγάρι Κιάρα Φεράνι και Φέντεζ ζήλεψαν το φαινόμενο Καρντάσιαν και υπέγραψαν με το Amazon Prime Video

H 34χρονη πασίγνωστη ιταλίδα influencer, style icon και digital επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι, και ο 31χρονος σύζυγός της, δημοφιλής ράπερ Fedez, είναι πανέτοιμοι να μοιραστούν με το κοινό τους την κοινή, καθημερινή τους ζωή. Η νέα reality εκπομπή The Ferragnez που θα προβάλλεται στο Amazon Prime Video υπόσχεται να παρουσιάσει όσα δεν έχει δείξει εκείνη στους 24 εκατομμύρια followers της και ο ράπερ στους 12 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους του.

. Το ζευγάρι ήδη μοιράζεται στα social τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, όμως η σειρά θα αποκαλύψει το πώς η οικογένεια περνούσε την καθημερινότητά του από τα τέλη του 2020 έως τους πρώτους μήνες του 2021, όταν η  Κιάρα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ενώ και οι δύο είχαν απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Η εκπομπή θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021 σε 240 χώρες. Σύμφωνα με το Deadline, πρόκειται για μια χωρίς προηγουμένη ματιά στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού παρουσιάζοντας τα πάθη, τα γέλια, τα κλάματα και τις φιλοδοξίες τους  αποκαλύπτοντας άγνωστα στοιχεία για τη σχέση τους .

 

Γνωρίστηκαν σε γεύμα τον Αυγουστο του 2016 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Ηταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου», εξηγεί η  Κιάρα. Μόλις ένα χρόνο μετά, αρραβωνιάστηκαν σε συναυλία στη Βερόνα.  Τον Σεπτέμβρη του 2018,  έγινε ο πολύκροτος γάμος τους, μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους γιου, του Leo. Στη λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Σικελία, στο Dimora delle Balze, έναν πύργο του 19ου αιώνα, όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με ειδικές πτήσεις και στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο #TheFerragnez. Περίπου 3 εκατομμύρια followers του ζευγαριού, την παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό κι η Ferragni ήταν αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα,  με couture νυφικό Dior. Μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ  Λος Άντζελες και Μιλάνου,  απέκτησαν πρόσφατα και μια κορούλα, τη Βιτόρια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View