Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο του Αναστασίου Βλάχου

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο του Αναστ...

Ο εκλιπών ήταν διακεκριμένος επιχειρηματίας στον τομέα των Μπαταριών και των Φωτοβολταϊκών – Ήταν και ψάλτης στον ιερό ναό της Παναγίτσας στην Παραλία Πατρών

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η είδηση ότι απεβίωσε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 και κηδεύεται την Τετάρτη 22/9 από τον Ιερόν Ναό Παναγίας Θεοτόκου Παραλίας Πατρών, ο συμπατριώτης Τάσος Βλάχος. Ο εκλιπών ήταν διακεκριμένος επιχειρηματίας στον τομέα των Μπαταριών και των Φωτοβολταϊκών, με ευρύτατη εκτίμηση από τον εμπορικό αλλά και λοιπό κόσμο της κοινωνίας των Πατρών. Ως άτομο ήταν χαρακτήρας ήπιος και ευγενής έναντι πάντων. Ως γείτονας ιδιαζόντως αγαπητός αλλά, και  εξυπηρετικός, αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμα του ο Μιχαήλ Στρατουδάκης, ο οποίος προσθέτει τα εξής:

Ο Τάσος Βλάχος συνεδέθη εξ αγχιστίας με την Λευιτικήν ΟΙκογένεια των Αθανασοπουλαίων διά του γάμου της θυγατρός του Ειρήνης με τον παπά Χρυσόστομον και εχρημάτισε ψάλτης εις τον Ναό της Παναγίτσας. Η δε σύζυγός του Χαρά παρέσχε τις Θρησκευτικές και Ηθικές αρχές της Εκκλησίας μας στα παιδία της ενορίας με την διδαχή των Κατηχητικών.

Γενικώς η οικογένειά του παρέσχε μονίμως χαράν, διδαχήν και αγάπην στους πάντες. Γι’ αυτό ήταν  και πολυαγάπητος.

Αγαπητέ Τάσο,

Σήμερα μεταβαίνεις εξ του θανάτου εις την Ζωήν. Την ζωήν την αιώνιον και ανέφελον από ίχνος οδύνης. Συλλυπούμεθα την οικογένειάν σου και έσω βέβαιός ότι η Μνήμη σου θα είναι αιωνίαν λόγω της αγιότητός σου επί της Γης.

Ο Θεός να σε αναπαύσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις