Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 25χρονος Λαρισσαίος Γιάννης με την αρρενωπή εμφάνιση ξετρέλλανε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ο 25χρονος Λαρισσαίος Γιάννης με την αρρ...

Η όμορφη κριτής - τοπ μόντελ του έδωσε την wild card της και έτσι ο Γιάννης πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 4

Ένα από τα επίδοξα νέα μοντέλα που έκαναν την εμφάνιση τους στις auditions του νέου κύκλου του Greece’s Next Top Model στο κανάλι Star ήταν ο 25χρονος Γιάννης από τη Λάρισα, ο οποίος πραγματικά εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό του.

Ωραίο πρόσωπο και μάτια, καλογυμνασμένο σώμα και γενικά ένας ωραίος, νέος Έλληνας όπως τον χαρακτήρισαν οι κριτές αν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε τις αντιρρήσεις της λέγοντας πως η όλη εικόνα του παρέπεμπε σε άνδρα μοντέλο της δεκαετίας του ’90 μ' ένα στυλ που τότε ήταν πολύ της μόδας στις πασαρέλες και στα περιοδικά. Ο Γιάννης που εκμυστηρεύθηκε πως έκανε μεγάλη προσπάθεια για να χάσει κιλά και να βελτιώσει το σώμα του, πως του αρέσει ότι στόχους βάζει να τους πετυχαίνει και πως έχει δουλέψει ως υποδοχή φτάνοντας να εργάζεται σε μεγάλα μαγαζιά αλλά και ως μοντέλο, τελικά πήρε 2 ναι από τον Άγγελο Μπράτη και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με την Ζενεβιέβ και τον φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό να τον απορρίπτουν, ωστόσο κι ενώ ο Γιάννης χαμογελαστός αλλά απογοητευμένος έφευγε, είδε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να τον καλεί πίσω.

Μάλιστα η Ισμήνη που είναι τοπ μόντελ με καριέρα στο Λος Άντζελες, σηκώθηκε και έτρεξε στο μέρος του και μάλιστα τον αγκάλιασε με θέρμη χαρίζοντας του την wild card της και στέλνοντας τον στην επόμενη φάση του διαγωνιστικού ριάλιτι μόδας.

Το επεισόδιο με τη συμμετοχή του Λαρισσαίου Γιάννη το είδαμε την Δευτέρα 20/9/2021 το βράδυ. Μόλις βγήκε από τους κριτές τον αρρενωπό Γιάννη περίμενε η μητέρα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight