Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 25χρονος τσιγγάνος Θάνος ξετρέλλανε τους 3 από τους 4 κριτές του GNTM 4 -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο 25χρονος τσιγγάνος Θάνος ξετρέλλανε το...

Κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση - Στο περσινό σώου, όπως θυμόμαστε ήταν η 19χρονη Πατρινή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη που είχε εντυπωσιάσει

Στο περσινό Greece’s Next Top Model στο τηλεοπτικό κανάλι Star ήταν η 19χρονη Πατρινή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη που είχε κάνει αίσθηση, είχε εντυπωσιάσει τους κριτές και κατόρθωσε να φτάσει πολύ ψηλά αγγίζοντας σχεδόν και τη νίκη. Στο νέο GNTM, το 4ο αφότου το δημοφιλές ριάλιτι μόδας επανέκαμψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έκανε εντύπωση και πάλι ένα πρόσωπο από την τσιγγάνικη φυλή, αυτή τη φορά άνδρας, ο οποίος πέρασε άνετα από τα auditions στην επόμενη φάση. Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε από την περασμένη Κυριακή 12/9/2021 δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να διααγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4!

Ο 25χρονος μελαχρινός Θάνος, ο οποίος έχει τσιγγάνικη καταγωγή όπως περήφανα δήλωσε ο ίδιος, πήγε στην audition και πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι» από τους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί και ένα «όχι» από τον Δημήτρη Σκουλό.

Ο ίδιος πολύ άνετος κι ετοιμόλογος δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω και μάλιστα ο Γιώργος Καράβας που τον φωτογράφησε πριν μπει στους κριτές, τον παρομοίασε με τον περσινό παίκτη του GNTM, Δημοσθένη Τζουμάνη όσον αφορά στο όλο στυλ του και την αγάπη του στο γυναικείο φύλο.

Μπροστά στους κριτές ο Θάνος με τα υπέροχα πόδια και μπούτια, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μπράτης, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να τους εντυπωσιάσει τόσο με την εμφάνιση και το σώμα του, όσο και με τον χορό του, αφού χόρεψε τσιφτετέλι.

Ο Δημήτρης Σκουλός πάντως τον απέρριψε, ενώ ο Άγγελος Μπράτης όπως προείπαμε τον αποθέωσε. Να δούμε πόσο μακριά θα μπορέσει να πάει στο έντονα ανταγωνιστικό αυτό ριάλιτι μόδας.  

Τον Θάνο που έχει ύψος 1,91, βοήθησαν μπροστά στους κριτές οι παλαιότεροι συμμετέχοντες του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight