Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Eλληνική μόδα και στο Sex Education του Netflix! Ποιά σχεδιάστρια ντύνει τη Ρούμπι

Eλληνική μόδα και στο Sex Education του ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πιο sexy κορίτσι της δημοφιλούς teen βρετανικής σειράς διάλεξε ρούχα μιας δικής μας designer

Ξανάρχισε το πολυαγαπημένο σήριαλ Sex Education στο Netflix και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσαμε για την τρίτη σαιζόν. Οι σεξουαλικές και κοινωνικές περιπέτειες του Οτις, της Μέιβ των φίλων και συγγενών τους αλλά και η ψυχολόγος μαμά που ενασρκώνει μοναδικά η Γκίλιαν Αντερσον μας είχαν λείψει. Από το πρώτο επεισόδιο βέβαια εντοπίσαμε το sex symbol και fashion icon της σειράς, την κακομαθημένη «Ρούμπι» που υποδύεται η 23χρονη γοητευτική βρετανίδα ηθοποιός Μίμι Κην. Με χαρά ανακαλύψαμε επίσης πως στην γκαρνταρόμπα της «χώρεσε» και μια ταχύτατα ανερχόμενη ελληνίδα σχεδιάστρια, τη Stefania Vaidani, που έχει απασχολήσει ξένα έντυπα, ενώ τελευταία έχουν φορέσει ρούχα της και άλλες διασημότητες. Συγκεκριμένα, η «Ρούμπι» ανέδειξε ένα λιλά, ημιδιάφανο πουκάμισο σε vintage style. Μάλιστα  το συνδύασε με εμπριμέ παντελόνι και ψηλοτάκουνα mules σε αντίστοιχο τόνο.

«Ruby είναι κακιά, δύστροπη. Είναι όμως και ένας απολαυστικός χαρακτήρας, που αγαπά βαθιά τους φίλους της. Δεν είναι τέλεια. Ποια είναι όμως;», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο countryandtownhouse.co.uk η ηθοποιός. 

 

Θυμίζουμε πως η Στεφανία Βαιδάνη προέρχεται από γνωστή οικογένεια της ελληνικής μόδας, καθώς οι γονείς της είναι ιδιοκτήτες του brand Twenty-29, που μετρά σχεδόν 30 χρόνια πορείας. Δούλευε ως βοηθός τους από πολύ μικρή ώστε μετά από σπουδές στο Marangoni Fashion School του Μιλάνου άνοιξε τα φτερά της ξεκινώντας τη δικής της εταιρεία με έδρα την Αμερική το  2018. Το label έχει οικολογική συνείδηση και ελληνικές αναφορές ενώ διατίθεται και σε ελληνικά stores στο ίντερνετ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View