Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Με επιτυχία η συναυλία του σχήματος Vibrato της Πολυφωνικής που δόθηκε στον Πύργο

Με επιτυχία η συναυλία του σχήματος Vibr...

Το περασμένο Σάββατο, με τίτλο «Τραγούδια που έμαθα, τραγούδια που αγάπησα, τραγούδια που έγραψα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Ορχηστρικού σχήματος «Vibrato» του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της «Πολυφωνικής», στο πάρκο Σ.Π.Κ. του Πύργου της Ηλείας, το περασμένο Σάββατο, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου.

Ο τίτλος της συναυλίας ήταν «Τραγούδια που έμαθα, τραγούδια που αγάπησα, τραγούδια που έγραψα». Ένα μουσικό οδοιπορικό, γεμάτο γνώση και αναμνήσεις. Μια μακρόχρονη πορεία στα μονοπάτια της μουσικής, όπως την έχει βιώσει ο Γιώργος Αθανασακόπουλος, συνθέτης, κιθαρίστας και Διευθυντής του Ορχηστρικού Σχήματος «VIBRATO», ο οποίος είχε την επιμέλεια και την διεύθυνση της συναυλίας, από κοινού με τους διδασκάλους του τμήματος, Τέτη Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά.

Τα τραγούδια της συναυλίας, που περιλάμβαναν και μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο εκλιπόντα μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ερμήνευσε εξαιρετικά και με ιδιαίτερα αισθαντικό τρόπο, η Δέσποινα Κριμπά, ενώ την παρουσίαση του προγράμματος είχε επιμεληθεί η Αθανασία Παπασταύρου.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσε με την «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ», η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας ενώ πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου και του Πολιτιστικού συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας.      

*Στη συναυλία παρέστησαν ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, επικεφαλής Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, ο βουλευτής Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Δήμου Πύργου, Χάρης Μικελόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Πολυφωνικής» Γιάννης Κόττορος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μο Σταύρος Σολωμός και τα μέλη του Δ.Σ., Παναγιώτης Αρκαδιανός, Αρετούσα Νικολοπούλου, Γιάννης Αλεξόπουλος, δημοσιογράφοι του Πύργου κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture