Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συνεχίζονται οι ακροάσεις για την Παιδική και την Προπαιδική χορωδία της Πολυφωνικής

Συνεχίζονται οι ακροάσεις για την Παιδικ...

Οι ακροάσεις για την Νεανική Χορωδία θα πραγματοποιούνται από 27 Σεπτεμβρίου 2021 ενώ για το Γυναικείο Φωνητικό σχήμα «Εμμέλεια» θα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα

Άρχισαν και συνεχίζονται οι ακροάσεις για την Παιδική και την Προπαιδική Χορωδία του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της «Πολυφωνικής», οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προηγουμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Γραμματεία του Οργανισμού.

Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ εντάσσονται παιδιά ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου, ενώ στην ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ παιδιά Β΄ έως και Ε΄ Δημοτικού.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται από την Διευθύντρια της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, Αρετούσα Νικολοπούλου.

Οι ακροάσεις για την Νεανική Χορωδία [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου], θα πραγματοποιούνται από 27 Σεπτεμβρίου [ηλικίες 18-26 ετών], ενώ για το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα] οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήματα του Οργανισμού [Μικτή Χορωδία, Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, Βυζαντινός Χορός, Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος, Φιλαρμονική Ορχήστρα, Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Ορχήστρες ‘’VIBRATO’’, Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος και «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» , Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος, αλλά και για το Θεατρικό Εργαστήρι, Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου].

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται καθημερινά από την Γραμματεία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, www.polyphonikipatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture