Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συναυλία από το «VIBRATO» της Πολυφωνικής στον Πύργο Ηλείας

Συναυλία από το «VIBRATO» της Πολυφωνική...

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

           Στο πλαίσιο του νέου καλλιτεχνικού προγραμματισμού του Οργανισμού, το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «VIBRATO» της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, πρόκειται να μεταβεί στον Πύργο Ηλείας, το προσεχές Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, όπου θα δώσει συναυλία στο Πάρκο ΣΠΚ, στις 8.30 το βράδυ.

 

           Τίτλος της συναυλίας: «Τραγούδια που έμαθα, τραγούδια που αγάπησα, τραγούδια που έγραψα».

 

           Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό, γεμάτο γνώση και αναμνήσεις. Μια μακρόχρονη πορεία στα μονοπάτια της μουσικής, όπως την έχει βιώσει ο Γιώργος Αθανασακόπουλος, συνθέτης, κιθαρίστας και Διευθυντής του Ορχηστρικού Σχήματος «VIBRATO», ο οποίος θα έχει την επιμέλεια και την διεύθυνση της συναυλίας, από κοινού με τους διδασκάλους του τμήματος, Τέτη Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά.

 

           Τα τραγούδια της συναυλίας, που περιλαμβάνουν και μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο εκλιπόντα μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Κριμπά, ενώ την παρουσίαση του προγράμματος έχει επιμεληθεί η Αθανασία Παπασταύρου.

 

          Τη συναυλία συνδιοργανώνει με την «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ»,  η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ενώ θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture