Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Προαστιακός: Γυναίκα μήνυσε τον μηχανοδηγό και τα δρομολόγια δεν έγιναν!

Πάτρα- Προαστιακός: Γυναίκα μήνυσε τον μ...

Δεν υπήρχε άλλος

Ένα απίστευτο επεισόδιο στον Προαστιακό της Πάτρας περιγράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μπαϊρακτάρης. Σε ανάρτησή του αναφέρει: 

"Την Κυριακή στις 11.30 το πρωί το δρομολόγιο, ακολούθησαν κι άλλα, του προαστιακού της Πάτρας ματαιώθηκε με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες επιβάτες. Στις 11.30 οι επιβάτες προς Ρίο απο τον σταθμό του Αγίου Ανδρέου είχσαν μπει στο τραίνο και περίμεναν να ξεκινήσει. Από τα μεγάφωνα, και με αυταρχικό στυλ, ακούστηκε μια φωνή: Οι επιβάτες να κατεβούν απο το τραίνο... τίποτα άλλο, καμιά εξήγηση. Τι είχε συμβεί; Γυναίκα επιβάτης μήνυσε για κάποιο λόγο τον μηχανοδηγό, ήρθε η αστυνομία, δυο περιπολικά, και αναζήτησε τον μηχανοδηγό για την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο ΟΣΕ δεν είχε άλλο μηχανοδηγό και τα δρομολόγια δεν έγιναν. Αυτή είναι η αντιμετώπιση των επιβατών εκ μέρους του ΟΣΕ: ΑΠΑΞΙΩΣΗ σε ένα μέσο μεταφοράς αγαπητό απο τους πατρινούς και κερδοφόρο. Στο κόλπο όλα αυτά προκειμένου να κλείσει η γραμμή; Υπάρχουν εξηγήσεις;"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις