Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα τανία του βετεράνου Κλιντ Ίστγουντ "Cry Macho" από 16 Σεπτεμβρίου στη χώρα μας

Η νέα τανία του βετεράνου Κλιντ Ίστγουντ...

Ο 91χρονος καλλιτέχνης υπογράφει τη σκηνοθεσία και ερμηνεύει ένα παλιό αστέρι του ροντέο

Τη νέα ταινία του 91χρονου Αμερικανού θρύλου του κινηματογράφου, Κλιντ Ίστγουντ με τίτλο «Cry Macho» αναμένεται να έχουν την χαρά να απολαύσουν οι σινεφίλ καθώς η ταινία βγαίνει στη χώρα μας στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 ταυτόχρονα με την έξοδο της στις αίθουσες των ΗΠΑ. Το φιλμ διαφημίζεται ως ένα νεογουέστερν και το σενάριο έχει βασιστεί  στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1975, του Ν. Ρίτσαρντ Νας.

Ο ακαταπόνητος Κλιντ Ίστγουντ πρωταγωνιστεί επίσης όπως έκανε και στην επιτυχημένη ταινία του το 2018 «The Mule – Το Βαποράκι» που είχαμε δει και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare. Το «Cry Macho» έρχεται στη μεγάλη οθόνη, σχεδόν 2 χρόνια από την πιο τελευταία ταινία του 2 φορές τιμημένου με Όσκαρ σκηνοθεσίας, Ίστγουντ, την "Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ".  

Το στούντιο της Warner Bros. Pictures λοιπόν φέρνει τη νέα εμψυχωτική και αιχμηρή ταινία του σκηνοθέτη και παραγωγού, Κλιντ Ίστγουντ, “Cry Macho”. Στην ταινία, ο Κλιντ Ίστγουντ υποδύεται τον Μάικ Μίλο, ένα παλιό αστέρι του ροντέο και νυν ξεπεσμένο εκτροφέα αλόγων, ο οποίος, το 1978 αναλαμβάνει να φέρει τον γιο του πρώην αφεντικού του από το Μεξικό.

Αναγκασμένοι να πάρουν τους παράδρομους στην επιστροφή τους στο Τέξας, οι αταίριαστοι συνοδοιπόροι αντιμετωπίζουν ένα απροσδόκητα απαιτητικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου, ο κουρασμένος και γηραιός εκπαιδευτής αλόγων θα βρει απρόσμενες συνδέσεις και την προσωπική του αίσθηση λύτρωσης.

Γραμμένο από τον Ρίτσαρντ Νας, τον σεναριογράφο του θρυλικού «Porgy and Bess», αρχικά ως κινηματογραφικό σενάριο, το οποίο το 1975 εκδόθηκε ως μυθιστόρημα, το «Cry Macho» πέρασε από τότε πολλές δοκιμασίες μέχρι να φτάσει στην μεγάλη οθόνη, αλλάζοντας διαρκώς παραγωγούς, σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές. Κατέληξε εν τέλει στα χέρια του 91χρονου πλέον Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος και εμπιστεύτηκε τη σεναριακή διασκευή του στο συνεργάτη του Νικ Σενκ («Gran Torino», «Το Βαποράκι»), επιλέγοντας όχι μόνο να αναλάβει το βασικό ρόλο, αλλά και να υπογράψει την ταινία ως σκηνοθέτης.

Η avant premiere του φιλμ «Cry Macho» θα γίνει την Δευτέρα 13/9 στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00) στον κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax (Λ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι, στην Αθήνα). Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Η ταινία όπου εκτός του Clint Eastwood παίζουν οι Dwight Yoakam, Eduardo Minett, Natalia Traven και Fernanda Urrejola, γυρίστηκε στο Νέο Μεξικό.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture