Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Αλλάζουν έδρα οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Πάτρα: Αλλάζουν έδρα οι παραστάσεις του ...

Μεταφέρονται από την Κρήνη στο Θεατράκι των Ιτεών – Την Τετάρτη θ’ ανέβει η παράσταση «Η Ρένα εξώκειλε» και την Παρασκευή 10/9 η παράσταση “Best seller”

Από τον Πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, μεταφέρονται από το Θέατρο της Κρήνης στο Θεατράκι των Ιτεών.

Η μεταφορά των παραστάσεων όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, γίνεται λόγω της έναρξης των προγραμματισμένων  εργασιών για την συντήρηση – επισκευή του θεάτρου της Κρήνης και της ανάπλασης του χώρου.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9.30 το βράδυ, με την Θεατρική Ομάδα Λεύκας «ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ», η οποία θα παρουσιάζει το έργο των Αλέκου Σακελάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Η Ρένα εξώκειλε», σε σκηνοθεσία του Θόδωρου Κανδηλιώτη.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου η θεατρική ομάδα «Οι ταξιδευτές της πρόζας», θα παρουσιάσει την παράσταση “Best seller” του θανάση Λιούνη.

Σκηνοθεσία: Ομάδα δέκα +5

Επιμέλεια: Χαρά Καραμπούλα, Αφροδίτη Σκαλτσά

Σκηνικά: Κατερίνα Αντωνακοπούλου

Ήχος:  Έφη Αντωνοπούλου, Χαρά Καραμπούλα

Φώτα: Νίκος Λιόλιος, Γιάννης Λιόλιος

Παίζουν οι: Έφη Αντωνοπούλου, Χαρά Καραμπούλα, Ναταλία Μπεσαράμπη, Χριστίνα Σπυροπούλου, Νόπη Γραικούση, Φάης Γιαλυψός, Αγγελική Μπιλάλη, Νίκος Σπυρόπουλος, Νίκος Λιόλιος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture