Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πενέλοπε Κρουζ: Εφθασε στη Μόστρα ως υπερήφανη Chanel icon και λάτρης του μίνι

Πενέλοπε Κρουζ: Εφθασε στη Μόστρα ως υπε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 47χρονη ισπανίδα σταρ μαγνήτισε τα φλας πλάι στον Πέδρο Αλμοδόβαρ με δυο χαρακτηριστικά looks στις πρωινές της εμφανίσεις

Αφιξη και photocall για τη δραματική ταινία «Madres Paralelas» με ετικέτα Chanel για τη διάσημη ισπανίδα ηθοποιό Πενέλοπε Κρουζ. Η 47χρονη ισπανίδα σταρ στην έναρξη της κινηματογραφικής Μόστρα δήλωσε «το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο» που  ευτύχησε να συνεργαστεί τόσες φορές με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, ενώ ξεσήκωσε τα φλας ως μούσα του οίκου Chanel. Mετά από καιρό επιστρέφει ως trend το γυναικείο ταγέρ με φουστίτσα μίνι και η Πενέλοπε το υιοθέτησε ταχύτατα αναδεικνύοντας τα ωραία της πόδια. Προσέξτε επίσης το τουίντ που κάνει δυναμικό comeback. Εννοείται πως «ζηλέψαμε» πολύ και τα εμβληματικά αξεσουάρ του κορυφαίου παριζιάνικου label. 

Στο νέο της φιλμ παίζει μαζί με τις Αϊτιάνα Σάντσεζ Γκιχόν και Μιλένα Σμιτ, αλλά και την αγαπημένη  «τύπισσα» του Αλμοδόβαρ Ρόσι Ντε Πάλμα.  Σύμφωνα με το σκηνοθέτη «επέστρεψε στο σύμπαν των γυναικών, στην μητρότητα, στην οικογένεια. Η ταινία μιλάει για τη σημασία των προγόνων και των απογόνων, την αναπόφευκτη παρουσία της μνήμης …» Θυμίζουμε ότι η Πενέλοπε Κρουζ είναι κάτοχος Οσκαρ και άλλων πολλών διακρίσεων ενώ έχει υπάρξει και πρέσβειρα της Lancome και της L’Oreal. Παραμένει πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και είναι μητέρα δυο παιδιών από το γάμο της με τον επίσης βραβευμένο ισπανό ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ.  (Πάντως εμάς μας φάνηκε πως οι ξανθιές ανταύγειες της στερησαν το style της φλογερής σπανιόλας στη Βενετία)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View