Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Σε ξεχωριστά, μελωδικά μονοπάτια «ταξίδεψε» το κοινό η Φιλαρμονική Αιγίου

Σε ξεχωριστά, μελωδικά μονοπάτια «ταξίδε...

Στη συναυλία που έδωσε την Κυριακή 29/8/2021 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο γειτονικό Αίγιο

Σε ξεχωριστά και μελωδικά μονοπάτια «ταξίδεψε» το κοινό, την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, η Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη», παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που ξεκινούσε από το μοναδικό κλίμα των δεκαετιών 60 και 70 και φτάνοντας ως και το σήμερα συντροφιά με μεγάλους Έλληνες συνθέτες: Χατζιδάκης, Θεοδωράκης, Κουγιουμτζής, Ζαμπέτας κλπ. αλλά και ξένες μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο και από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

 «Η Φιλαρμονική Αιγίου, είναι από τα παλαιότερα σωματεία, από τις πρώτες Φιλαρμονικές που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα. Το 1894 η πρώτη συναυλία της Φιλαρμονικής ήταν εδώ στα Ψηλαλώνια, οπότε σήμερα είναι ένα καλό ραντεβού για επανεκκίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (που είχε και την διοργάνωση) Μαρία Τσουκαλά, στον σύντομο χαιρετισμό της λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Την Φιλαρμονική Ορχήστρα συνόδευσαν οι υπέροχες φωνές της Αγγέλας Αντωνιάδη (δασκάλας του Πατραϊκού Ωδείου και σολίστ της Χορωδίας Αιγίου) και του Αργύρη Κούκα, αναγνωρισμένου τραγουδιστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους, με μεγάλες συνεργασίες συνθετών όπως Σπανός, Κατσαρός, Κουγιουμτζής κ.α.

*Την διεύθυνση του πρώτου μέρους είχε ο μαέστρος Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος και του δεύτερου μέρους ο νεαρός ταλαντούχος μαέστρος Αντώνης Χαραλαμπόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture