Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο πάστορα που έγινε λαθρέμπορος ναρκωτικών

Ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο πάστ...

Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Church of the Living Dangerously» δεν έχει ακόμη σκηνοθέτη - Το σενάριο θα γράψει ο βραβευμένος με Όσκαρ Τσαρλς Ράντολφ

Το 2019, το περιοδικό Vanity Fair δημοσίευσε ένα άρθρο - έρευνα με τίτλο «The Church of Living Dangerously» που παρακολουθούσε την άνοδο και την πτώση του Τζον Λι Μπίσοπ, του δημοφιλούς πάστορα του Όρεγκον που έγινε λαθρέμπορος ναρκωτικών για καρτέλ στο Μεξικό.

Τώρα η εταιρεία New Regency αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για την ιστορία του Ντέιβιντ Κούσνερ, με τον 47χρονο δημοφιλή ηθοποιό Κρίστιαν Μπέιλ να είναι πρωταγωνιστής ως ο διαβόητος ιεροκήρυκας.

Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Church of the Living Dangerously» δεν έχει ακόμη σκηνοθέτη. Ωστόσο, το Deadline αναφέρει ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Τσαρλς Ράντολφ θα γράψει το σενάριο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου για το φιλμ "The Fighter", Κρίστιαν Μπέιλ, η New Regency, η Έλεν Γκόλντσμιθ Βέιν και ο Έρικ Ρόμπινσον του The Gotham Group θα είναι παραγωγοί του φιλμ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture