Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν οι Καζαντζής, Λέκκας και Λιζέτα Καλημέρη

Πάτρα: Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν οι Καζαν...

Ενόψει της συναυλίας που θα δώσουν την Πέμπτη 26/8 στο Εργοστάσιο Τέχνης Θάνος Μικρούτσικος στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου 2021 στο Δημαρχείο στην Μαιζώνος, με τον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή και τους ερμηνευτές Βασίλη Λέκκα και Λιζέτα Καλημέρη.

Η επίσκεψη του γνωστού δημιουργού και των καταξιωμένων τραγουδιστών στο δήμαρχο της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή τους στην συναυλία του συνθέτη που θα δοθεί, στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» την Πέμπτη 26/8 στις 21.30, στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας, απηύθυνε ένα ζεστό καλωσόρισμα στους καλλιτέχνες με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα πολιτισμού και την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τους ανθρώπους της τέχνης, λόγω των μέτρων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία παρέδωσε στους καλλιτέχνες χρηστικές  τσάντες, οι οποίες προέρχονται από τα διαφημιστικά μπάνερ που είχαν τυπωθεί για την προβολή εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Καζαντζής είναι ο δημιουργός του τραγουδιού «Μέλισσες» που έχει ερμηνεύσει η Φωτεινή Βελεσιώτου, η μουσική του οποίου ακούγεται στους τίτλους της τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. O Γιώργος Καζαντζής θεωρείται, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της νεότερης γενιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture