Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Eύη Καρατζά: Στην Πάτμο με ζηλευτό look και τη γαλλίδα icon Caroline de Maigret

Eύη Καρατζά: Στην Πάτμο με ζηλευτό look ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H γνωστή πατρινή σχεδιάστρια διατηρεί τη σχέση της με τη διεθνή κοινότητα της μόδας και βέβαια ξέρει να ντυθεί σε κυκλαδονήσι

Στο διαδίκτυο «πετύχαμε» την πατρινή fashion guru, editor και designer Εύη Γριντέλα – Καρατζά η οποία έχει θητεύσει ως editor-in-chief στo περιοδικό L'Officiel Hellas και πλέον έχει αφοσιωθεί στο δικό της brand Evi Grintela "The Shirtdress". Όπως φαίνεται από τις εικόνες των διακοπών της τις τελευταίες μέρες, η γραφικότητα και η αρτίστικη πνευματικότητα της Πάτμου την έχουν ξετρελάνει. Εχει ανεβάσει υπέροχες φωτογραφίες ενώ έχει ποζάρει και η ίδια με πολύ καλοκαιρινά outfits. Ξεχωρίζουμε δυο κατάλευκες εμφανίσεις της – ειδικά όμως εκείνη με το μαντήλι στο κεφάλι, καθώς είναι το πιο trendy γυναικείο αξεσουάρ αυτή τη στιγμή, με έμπνευση την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο που μας εντυπωσίασε ήταν η έκθεση γλυπτικής του George Jeanclos στο παλιό σχολείο της Χώρας, όπου η Εύη συνάντησε τη διάσημη γαλλίδα icon και influencer Caroline de Maigret, μοντέλο και συγγραφέα με ένθερμο κοινό. Μαζί τους ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και η Leonor McKinney Scherrer κόρη του διάσημου γάλλου σχεδιαστή Jean Louis Scherrer στου οποίου τη συλλογή ανήκουν τα έργα. Mε σπουδές στις καλές τέχνες και το σχέδιο μόδας και μια πολύ ζεστή και δημιουργικότητα προσωπικότητα, η Εύη διατηρεί τις διεθνείς σχέσεις της με εκπροσώπους αυτών των κύκλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View