Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά: Μια ανάσα από τα ανάκτορα στο Τατόι οι φλόγες, μεγάλη ανησυχία για τη Δροσοπηγή

Φωτιά: Μια ανάσα από τα ανάκτορα στο Τατ...

Μεγαλη αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

ΝΕΟΤΕΡΟ Μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε στη Βαρυμπόμπη το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κατάσταση συναγερμού εκ νέου η πυροσβεστική. Όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ του OPEN Μήνα Καραμήτρου μεγάλο προβληματισμό προκαλεί το μέτωπο στην Κρυοπηγή – που βρίσκεται προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Ανησυχία επικρατεί και για το Κρυονέρι, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της φωτιάς.

 
Τα σημεία των αναζωπυρώσεων, είναι εξαιρετικά δύσβατα, γεγονός που δυσκολεύει πολύ το έργο των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που δεν μπορούν να προσεγγίσουν το σημείο.

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε πως φωτιά επεκτείνεται, ενώ τόνισε πως η φωτιά στα Βασιλικά Κτήματα έφτασε δίπλα στα ανάκτορα αναφέρει το ethnos.gr

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Μεγάλη αναζωπύρωση έγινε πριν από λίγο στην πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο ρεύμα της Χελιδονούς κοντά στον οικισμό Αδάνες. Οι φλόγες κατευθύνονται προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία και τη Δροσοπηγή. Για το λόγο αυτό εστάλη μήνυμα από τον 112 προς τους κατοίκους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία να απομακρυνθούν από τα σπίτια προς την εθνική οδό, ενώ οι κάτοικοι της Δροσοπηγής προς Αφίδνες.

 
Στο σημείο σπεύδουν πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος, ενώ υπάρχουν ήδη ισχυρές επίγειες δυνάμεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Μικρή αναζωπύρωση σημειώθηκε στη Βαρυμπόμπη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο ύψος της πλατείας της περιοχής. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ρίψη νερού έκανε και ελικόπτερο για να περιορίσει το μέτωπο της φωτιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις