Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Χρονικό κενό στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2021 έως τις 19/8

Χρονικό κενό στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας...

Η συναυλία του περασμένου Σαββάτου στα Παλαιά Σφαγεία με την Αρετή Κετιμέ αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων με τη μεγάλη φωτιά στην Δυτική Αιγιάλεια

Ένα χρονικό κενό δύο και πλέον εβδομάδων θα μεσολαβήσει έως ότου έχουμε πάλι κάποια εκδήλωση από το φετινό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Μάλιστα οι πιο τελευταίες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν, δεν πραγματοποιήθηκαν.

Η μεν θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Γιώργο Κωνσταντίνου που θα παιζόταν 31 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» είχε από μέρες γνωστοποιηθεί πως ματαιωνόταν ενώ και η συναυλία του Σαββάτου 31/7 στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων με την Αρετή Κετιμέ αναβλήθηκε. Πιο συγκεκριμένα λόγω των πολύ δυσάρεστων γεγονότων με την μεγάλη πυρκαγιά σε περιοχές της Δυτικής Αιγιάλειας όπως Ζήρεια, Καμάρες, Λόγγος το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Δήμος Πατρέων συμπαραστεκόμενος στους κατοίκους του όμορου Δήμου της Αιγιάλειας, ενημέρωσε πως η προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου μουσική παράσταση, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Τα Κλέφτικα» από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με την Αρετή Κετιμέ και τον Γιώργο Αγγελόπουλο αναβλήθηκε. Ωστόσο αναμένεται να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της παράστασης.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας σύμφωνα με το πρόγραμμα του θα ξαναρχίσει με τις Μέρες Πανσελήνου που περιλαμβάνουν μουσικές παραστάσεις με σύνολα και καλλιτέχνες της Πάτρας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Κάστρο της Πάτρας, στο Κάστρο του Ρίου και αλλού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις 19 έως τις 22/8 ενώ στις 24/8 θα γίνει τελικά η μουσική παράσταση με τον Κώστα Καζάκο «Πώς να σωπάσω» στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», στην Ακτή Δυμαίων που είχε αναβληθεί.

Για τις 26/8 στον ίδιο χώρο, το Εργοστάσιο Τέχνης προγραμματίζεται πάντα στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2021, συναυλία του συνθέτη Γιώργου Καλαντζή με τους Βασίλη Λέκκα, Φωτεινή Βελεσιώτου, Νίκο Μπαλή και την Λιζέτα Καλημέρη ενώ μην ξεχνάμε πως την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 πρόκειται να έρθει για συναυλία στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στο Κουκούλι, ο αγαπητός ιδιαίτερα στη νεολαία, ερμηνευτής Γιάννης Χαρούλης και την επομένη, στις 2/9 στο χώρο του Σκαγιοπουλείου ιδρύματος στις 21.30 η ταλαντούχα Πατρινή ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση θα πραγματοποιήσει μία συναυλία «Εφ’ όλης της ύλης». Μάλιστα η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στην αλληλεγγύη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture