Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Αναβάλλονται 2 μουσικές εκδηλώσεις σε Αίγιο και Σελιανίτικα

Αναβάλλονται 2 μουσικές εκδηλώσεις σε Αί...

Κανονικά θα γίνουν άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις όπως η Drive in προβολή της ταινίας «Bullit» στον Παλαιό λιμένα Αιγίου την Πέμπτη 5/8

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Αιγιαλείας ανακοινώνει την αναβολή της συναυλίας εναλλακτικού ήχου στα σκαλάκια Φιλοποίμενος την Τρίτη 3 Αυγούστου καθώς και του αφιερώματος στο ιταλικό τραγούδι της Ιόνιας Ορχήστρας στην παραλία Σελιανιτίκων, την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021. Για τις παραπάνω εκδηλώσεις θα αναζητηθούν νέες ημερομηνίες.

Το υπόλοιπο πολιτιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά και μέχρι την Παρασκευή 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Τρίτη 3 Αυγούστου

Ο Καραγκιόζης ψαράς, Θέατρο Σκιών Αναστάσιου Δουρμουσόγλου

Υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς», στο Αίγιο

Ο Χατζηαβάτης προτείνει στον Καραγκιόζη να πάνε για ψάρεμα έτσι ώστε να εξοικονομήσουν το καθημερινό τους γεύμα. Ο λαϊκός μας ήρωας μπλέκει όμως σε περιπέτειες. Ο καιρός χαλάει απότομα. Καθώς ψαρεύει σώζει την Βεζυροπούλα από τα μανιασμένα κύματα. Ο Βεζύρης για το γενναίο του κατόρθωμα του κάνει ένα μεγάλο δώρο. Η συνέχεια επί σκηνής! Μια παράσταση για όλη την οικογένεια!

Ώρα έναρξης: 21.00. Γενική είσοδος: 6 ευρώ.

Τετάρτη 4 Αυγούστου

Οι Μύθοι του Αισώπου με το Θέατρο Μαριονέτας «Γκότση»

Υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς»

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ταυτιστεί έστω και μία φορά με τον τεμπέλη τζίτζικα ή το εργατικό μυρμήγκι; Τέσσερις μύθοι του Αισώπου που με την απλότητα τους έχουν την ικανότητα να συγκινήσουν, να ψυχαγωγήσουν και να διδάξουν, ειδικά τους μικρούς μας φίλους, την αλήθεια πάντα με χαμόγελο. Χειροποίητες μεγάλες μαριονέτες, φανταστικά κουστούμια, πλούσια σκηνικά, γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους! Διάρκεια έργου: 60'.

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Νικήτας Αναστόπουλος, Νικόλας Γκότσης, Λένα Δεναξά.

Ώρα έναρξης: 21:00.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 7€.

Ανέργων, πολυτέκνων, ομαδικό: 5€.

Προπώληση: 6€ στα βιβλιοπωλεία: «Θεμέλιο» και «Σύγχρονη Σκέψη» στο Αίγιο.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Drive in προβολή της ταινίας «Bullit» στον Παλαιό λιμένα Αιγίου

Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα το Θairος Film Festival συνεχίζει τις δράσεις του, με μια ξεχωριστή προβολή drive in στο Παλιό Λιμάνι Αιγίου την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο.

Με ρετρό διάθεση η κλασσική ταινία «Bullit» με πρωταγωνιστή τον Στιβ Μακ Κουίν, έρχεται για μία μοναδική προβολή drive in δίπλα στη θάλασσα!

Ο υπαστυνόμος του Σαν Φρανσίσκο Bullitt (Steve McQueen) διατάζεται να προστατεύσει ένα μάρτυρα της Μαφίας. Όμως, ενώ τον φυλάνε σε ένα ξενοδοχείο, μαφιόζοι εκτελεστές τον πυροβολούν και τραυματίζουν σοβαρά τον συνοδό αστυνομικό. Ο Bullitt θεωρεί ότι οι ανώτεροι του δεν του έχουν πει όλη την ιστορία και καταφεύγει σε ακραίες δράσεις για να βρει τους ενόχους.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το «Μπούλιτ» ξεχειλίζει από αυθεντικότητα: η γραφικότητα του Σαν Φρανσίσκο, οι αιχμηροί διάλογοι μέχρι και η απόδοση του ρεαλισμού της αστυνομικής έρευνας. Η περίφημη καταδίωξη στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο έγραψε τη δική της ιστορία στο κινηματογραφικό στερέωμα καθώς συνέβαλε στη βράβευση της ταινίας με το Όσκαρ Καλύτερου Μοντάζ.

Παραγωγή: Η.Π.Α., 1968. Σκηνοθεσία: Peter Yates.

Πρωταγωνιστούν οι: Steve McQueen, Jacqueline Bisset, Robert Vaughn. Διάρκεια: 113 λεπτά.

Με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg FAME Road V-A Greece-Italy 2014-2020 και σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, δεν γίνονται κρατήσεις.

Παρασκευή 6 Αυγούστου

Λαϊκή βραδιά

Τούλα Κατσιβάλη - Κώστας Σωτηρόπουλος στην Παραλία Άκολης

Μαζί τους: Γιάννης Κριβέρης πλήκτρα - φωνή, Βασίλης Σκανδάμης κιθάρα - φωνή, Θοδωρής Δημητρακόπουλος βιολί, Φάνης Καίτσας τύμπανα, Νίκος Μαργέλης - μπουζούκι.

Ώρα έναρξης: 21.00.

Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture