Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 5 Αυγούστου στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Αδέλφια σε σύγκρουση"

Έρχεται 5 Αυγούστου στις Ελληνικές αίθου...

Ένα φιλμ από την Αυστραλία με τον Σαμ Νιλ και τον Michael Caton

“Αδέλφια σε Σύγκρουση – Rams”, τιτλοφορείται η ταινία σε σκηνοθεσία Τζέρεμι Σιμς από την Αυστραλία που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή της Neo Films.

Όταν μια ασθένεια απειλεί τα κοπάδια τους, δυο μαλωμένα αδέρφια θα προσπαθήσουν, μετά από σαράντα χρόνια, να συνεργαστούν για να σώσουν τα προβάτα τους, την κληρονομιά τους και την κοινότητά τους.

Πρόκειται για ριμέικ της Ισλανδικής επιτυχίας Hrutar που παίχτηκε στην Ελλάδα το 2016 με τον τίτλο «Δεσμοί Αίματος».

ΣΥΝΟΨΗ

Στην απομακρυσμένη Δυτική Αυστραλία, δύο αποξενωμένα αδέρφια, ο Κόλιν (στο ρόλο ο γνωστός και πολύ καλός ηθοποιός Σαμ Νιλ) και ο Λες (τον υποδύεται ο 78χρονος Αυστραλός ηθοποιός Michael Caton) είναι στα μαχαίρια. Εκτρέφουν ξεχωριστά κοπάδια προβάτων  τα οποία κατάγονται από ένα βραβευμένο οικογενειακό γενεαλογικό δέντρο. Οι δύο άνδρες εργάζονται πλάι-πλάι αλλά είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.

Όταν το βραβευμένο κριάρι του Λες διαγιγνώσκεται με μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια, οι αρχές διατάζουν τη θανάτωση όλων των προβάτων στην κοιλάδα. Ενώ ο Κόλιν προσπαθεί με έξυπνο τρόπο να ξεγελάσει τις αρχές, ο Λες επιλέγει το μονοπάτι της οργισμένης ανυπακοής . Θα μπορέσουν τα αδέρφια να παραμερίσουν τις διαφορές τους ώστε να έχουν μια  ευκαιρία να ενώσουν και πάλι την οικογένειά τους, να σώσουν τα κοπάδια τους και να φέρουν ξανά κοντά την κοινότητά τους;

Μια ξεχωριστή επανέκδοση που διατηρεί το πνεύμα της αρχικής ταινίας και αξιοποιεί τη χημεία μεταξύ των ταλαντούχων βετεράνων πρωταγωνιστών της ώστε να εξερευνήσει περίπλοκους - και συχνά κωμικούς - αδελφικούς δεσμούς.

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Παίζουν και οι Miranda Richardson, Asher Keddie και Wayne Blair.

Η ταινία χαρακτηρίζεται ως μία κοινωνική ταινία με κωμικά όσο και δραματικά στοιχεία.

Ο 74χρονος Σαμ Νιλ έχει παίξει σε ταινίες όπως το «A Cry in the dark» το 1988 με την Μέριλ Στριπ και ο «Γητευτής των Αλόγων» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 1998.

Το φιλμ ενδεχομένως να έρθει για προβολή και στην Πάτρα. Να προσθέσουμε πως στο rotten tomatoes συγκεντρώνει στις κριτικές υψηλό ποσοστό 91%.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture