Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλουν τα Odeon Veso Mare από 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2021

Τι θα προβάλλουν τα Odeon Veso Mare από ...

Από τις νέες ταινίες που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των σινεφίλ είναι το φιλμ τρόμου "Old" του Μ. Νάιτ Σιαμαλάν

Στα Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2021 θα προβάλλονται οι εξής ταινίες.

Αγορά εισιτηρίων στο www.odeon.gr και στο 14560.

Αίθουσα 3 στις 20.00

"Fast & Furious 9 - Μαχητές των Δρόμων 9"

Όσο γρήγορος και αν είσαι, δεν μπορείς να προσπεράσεις το παρελθόν σου. Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν             

Πρωταγωνιστούν οι: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ, Νάταλι Εμάνουελ, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν.

Διάρκεια: 143 λεπτά.

Αίθουσα 7 στις 20.15

"Space Jam: A New Legacy - Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά"

 

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο, Λεμπρόν Τζέιμς μας ταξιδεύει σε μία επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή Μπαγκς Μπάνι στην ταινία “Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά”, που αποτελεί μία μίξη κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Ντ. Λι και μίας πρωτοπόρας κινηματογραφικής ομάδας που περιλαμβάνει τους Ράιαν Κούγκλερ και Μάβερικ Κάρτερ.

Αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης, αποτελεί μία μανιακή μίξη που φανερώνει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι γονείς προκειμένου να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους. Όταν ο Λεμπρόν και ο γιός του Ντομ, παγιδευτούν σε ένα ψηφιακό διάστημα από ένα κακόβουλο μέσο τεχνητής νοημοσύνης, ο Λεμπρόν θα πρέπει να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι, εφόσον ηγηθεί των Μπαγκς, Λόλα Μπάνι και μίας ομάδας άκρως ανυπάκουων Looney Tunes, ώστε να νικήσουν τους αντίπαλους ψηφιακούς πρωταθλητές τεχνητής νοημοσύνης: μία πανίσχυρη ομάδα επαγγελματιών αστέρων του μπάσκετ που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Στο παιχνίδι των Tunes VS Goons βρίσκεται το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του καθώς θα επαναπροσδιοριστεί το δέσιμο του Λεμπρόν με τον γιό του και θα πέσει φως στη δύναμη του να είσαι ο εαυτός σου.

Πρωταγωνιστούν οι: Λεμπρόν Τζέιμς, Σονίκα Μάρτιν Γκριν, Ντον Τσιντλ.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

 

Αίθουσα 2 στις 20.30

"Croods 2 - Οι Κρουντς 2: Η Νέα Εποχή"

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε όχι μόνο από φτερωτά, προϊστορικά θηρία που την απειλούσαν, αλλά επιβίωσε και από το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Όμως τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες: μια… αντίπαλη οικογένεια. Τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια.

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη  λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι.

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ.                                                 

Ακούγονται στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κόπια οι ηθοποιοί: Κώστας Κόκλας, Νίκος Κουρής.

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Αίθουσα 6 στις 21.00

"Old"

Διανομή από την εταιρεία Tulip.

Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν (Η Έκτη Αίσθηση) μας μεταφέρει σε μια παραλία που ο χρόνος περνάει αδυσώπητα.

Μια οικογένεια πηγαίνει διακοπές σε μια καλά κρυμμένη, ειδυλλιακή παραλία όπου θα αποφασίσει να περάσει μερικές ξένοιαστες ώρες μαζί με μερικούς ακόμα εκλεκτούς επισκέπτες. Ομως, σε αυτή την παραλία, κάτι πολύ παράξενο και αλλόκοτο συμβαίνει. Με κάποιον ανεξήγητο τρόπο οι άνθρωποι γερνούν γρήγορα… Κάτι ανεξήγητο δείχνει να συμπυκνώνει το χρόνο με αποτέλεσμα ολόκληρη η ζωή των ηρώων να μειώνεται σε μια μόλις μέρα.

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν                                                    

Πρωταγωνιστούν οι: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκι Κρίπς, Ρούφους Σιούελ, Άλεξ Γουλφ.

Κατηγορία: Θρίλερ.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Το φιλμ ήρθε 1ο στο Αμερικάνικο box office το τριήμερο της πρεμιέρας του, 23-25 Ιουλίου 2021 με 16.5 εκατομμύρια δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 21.15

"Ένα Ήσυχο Μέρος 2 - A Quiet Place 2"

Tαινία τρόμου Αμερικανικής παραγωγής 2020

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Σκηνοθεσία Τζον Κραζίνσκι.

Με τους:  Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Κίλιαν Μέρφι.

Τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Άμποτ αναζητούν πάση θυσία νέο καταφύγιο και πιθανούς συμμάχους για να επιβιώσουν απέναντι στα δολοφονικά εξωγήινα πλάσματα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο.

Ο Γιάννης Καντέας-Παπαδόπουλος έγραψε στο περιοδικό Αθηνόραμα, «τίμιο και απολαυστικά αγωνιώδες σίκουελ, το οποίο, δίχως να επενδύει σε γερές σεναριακές καινοτομίες, αποδεικνύεται μια αρκούντως ανατριχιαστική συνέχεια».

Το φιλμ έχει γνωρίσει επιτυχία στο boxoffice με τις συνολικές παγκόσμιες εισπράξεις ήδη να έχουν φτάσει τα 290.5 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture