Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Μία παραλία που σε γερνάει, το εύρημα του "Old", νέου φιλμ του Μ. Νάιτ Σιαμαλάν

Μία παραλία που σε γερνάει, το εύρημα το...

Πρωταγωνιστεί ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ - Πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου 2021 στις Αμερικάνικες αίθουσες

Κάθε νέα ταινία του 50χρονου σκηνοθέτη M. Night Shyamalan είναι αλήθεια πως δημιουργεί ενδιαφέρον και υπόσχεται ανατροπές. Θυμηθείτε την περίφημη «Έκτη Αίσθηση - The Sixth Sense» του 1999 με τον Μπρους Γουίλις, φιλμ για το οποίο ο Shyamalan έλαβε υποψηφιότητες για το βραβείο Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου ενώ η ταινία που μόνο στο Αμερικάνικο box office έφτασε σε εισπράξεις τα 293 εκατ. δολάρια, είχε προταθεί και για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Τώρα ο Σιαμαλάν επιστρέφει με μία νέα ταινία με τίτλο «Old» όπου πρωταγωνιστεί ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

Όπως γράφει το flix.gr, ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ξέρει πως η μισή επιτυχία μιας ταινίας ή μιας σειράς είναι ένα εύρημα που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του θεατή από την αρχή και πως ακόμη κι αν αυτό δεν οδηγεί σε μια συναρπαστική κατάληξη, δεν έχει και τόση σημασία, αφού αν μπεις στην αίθουσα, ή αν πατήσεις το play το πιθανότερο είναι ότι θα παρακολουθήσεις τη συνέχεια ως το τέλος.

Και η αλήθεια είναι πως η νέα του ταινία που ετοιμάζεται για την έξοδό της στις αίθουσες το καλοκαίρι (έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου 2021 στις ΗΠΑ και σχεδόν αμέσως μετά στην Ελλάδα), έχει μία κεντρική ιδέα που σε κερδίζει και αν μη τι άλλο ιντριγκάρει καθώς και μια παραλία που θα πέθαινες για να βρεθείς εκεί. Μόνο που στην περίπτωση του «Old», θα πέθαινες αν βρισκόσουν εκεί.

Σε αυτή λοιπόν την ειδυλλιακή παραλία θα βρεθούν λοιπόν δυο οικογένειες τουριστών και σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ο χρόνος εκεί κυλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο και σε fast forward ταχύτητα και πως αν δεν φύγουν γρήγορα από εκεί, θα γεράσουν και θα πεθάνουν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

Παίζουν ακόμα οι Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung και Nikki Amuka-Bird.

Η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Mike Gioulakis από τη Φλόριντα.

Το φιλμ όταν βγει αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture