Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 28 Μαΐου 2021 κάνει επιτέλους πρεμιέρα στις ΗΠΑ το φιλμ τρόμου «Ένα Ήσυχο Μέρος 2»

Στις 28 Μαΐου 2021 κάνει επιτέλους πρεμι...

Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις αίθουσες σε διανομή της Odeon και αναμένεται να τη δούμε και στην Πάτρα

H πρώτη ταινία «Ένα Ήσυχο Μέρος – A Quiet Place» σε σκηνοθεσία του 41χρονου Τζον Κρασίνσκι και με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Έμιλι Μπλαντ είχε πάει πολύ καλά εμπορικά με εισπράξεις που έφτασαν τα 341 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς τον Απρίλιο του 2018 (την είχαμε δει και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) ενώ η συνέχεια της «A Quiet Place Part II - Ένα Ήσυχο Μέρος 2» είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 8 Μαρτίου 2020 στη Νέα Υόρκη ωστόσο στη συνέχεια αναβλήθηκε η έξοδο της στις αίθουσες λόγω της πανδημίας που έκλεισε τους κινηματογράφους και τα θέατρα.

Τώρα το πολυαναμενόμενο σίκουελ του πρωτότυπου φιλμ τρόμου σε σκηνοθεσία ξανά του Τζον Κρασίνσκι και με το ίδιο πάνω κάτω καστ πήρε το πράσινο φως της εξόδου στις αίθουσες και πιο συγκεκριμένα θα αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 28 Μαΐου 2021, αξιοποιώντας και την αργία του Memorial Day weekend. Παράλληλα όπως διαβάσαμε, η ταινία θα είναι διαθέσιμη και για streaming  στην πλατφόρμα Paramount+, 45 μέρες μετά την έξοδο της στις αίθουσες.

Στην Ελλάδα θα παιχθεί η ταινία σε διανομή της Odeon. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο και τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας μόλις κυκλοφόρησε!

Μερικά χρόνια μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας, ο Τζον Κρασίνσκι και η Έμιλι Μπλαντ συνεργάζονται ξανά στο επόμενο κεφάλαιο της ταινίας που ενθουσίασε το κοινό. Συμπρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι, γνωστός στη χώρα μας για τη συμμετοχή του στη σειρά μυστηρίου «Peaky Blinders».

Η ταινία «Ένα Ήσυχο Μέρος 2 - A Quiet Place Part II» αναμένεται σύντομα στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon. Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ (Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Στην ταινία παίζει και ο 57χρονος Αφροαμερικανός ηθοποιός Djimon Hounsou που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό με την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Amistad» το 1997.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Όταν με το καλό βγει το φιλμ "Ένα Ήσυχο Μέρος 2", αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture