Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αναβάλλεται τελικά η έξοδος του φιλμ "Ένα Ήσυχο Μέρος 2" στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο

Αναβάλλεται τελικά η έξοδος του φιλμ &qu...

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό

Aναβάλλεται τελικά η προγραμματισμένη έξοδος της ταινίας «A Quiet Place Part II –Ένα Ήσυχο Μέρος 2» σε σκηνοθεσία Τζον Κρασίνσκι με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Έμιλι Μπλαντ καθώς όπως τόνισαν οι συντελεστές της, «προφανώς και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή λόγω του κορωνοϊού». Την είδηση είδαμε στο σάιτ του πάντα έγκυρου Εntertainment Weekly. H ταινία να θυμίσουμε πως είχε προγραμματιστεί για να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και στην Ελλάδα από την Odeon στις 19/3. Στη χώρα μας ήδη με ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόδρα, εκπροσώπου του ΕΟΔΥ, έκλεισαν οι κινηματογράφοι, θέατρα και χώροι διασκέδασης για 15 μέρες.

Το θέμα προκαλεί νέο μεγάλο προβληματισμό καθώς μία ακόμα μεγάλου εμπορικού βεληνεκούς Αμερικανική κινηματογραφική παραγωγή αποσύρεται και δεν βγαίνει στις αίθουσες εξαιτίας του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «A Quiet Place Part II» ήδη από τις πρώτες προβολές για τους εκπροσώπους του Τύπου, είχε εντυπωσιάσει και λάβει θετικά σχόλια. Την σχετική ανακοίνωση ακύρωσης της πρεμιέρας έκανε ο John Krasinski την Πέμπτη 12/3.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture