Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζάστιν Μπίμπερ και όχι μόνο: Οι fashion campaigns του φθινοπώρου που ήδη συζητιούνται

Τζάστιν Μπίμπερ και όχι μόνο: Οι fashion...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πώς προτείνουν να ντυθούμε με τις πρώτες ψύχρες τα σημαντικότερα luxury labels μέσα από τις διαφημιστικές τους φωτογραφίσεις

Oι θεαματικές οικολογικές γούνες, το βραδινό ντύσιμο που είχε «χαθεί», τα ζωώδη εμπριμέ της ζούγκλας φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν στην ντουλάπα fall winter 2021-2022. Oι πρώτες fashion campaigns που έχουν κάνει αίσθηση με αναγνωρίσιμους brand ambassadors είναι οι ακόλουθες:

 

Ο γαλλικός οίκος Balenciaga επέλεξε για πρωταγωνιστές των διαφημίσεών του δυο stars- σύμβολα: Τον δημοφιλή τραγουδιστή και style icon Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αντιπροσωπεύει την αμερικάνικη pop culture και την ηθοποιό Ιζαμπέλ Ιπέρ που εκπροσωπεί τη σοφιστικέ γαλλική τέχνη. Ο πρώτος φωτογραφήθηκε με  oversize  δερμάτινο μπουφάν, αθλητική φόρμα και τα χαρακτηριστικά καινούρια sneakers του label, κρατώντας μάλιστα την εμβληματική τσάντα σε μεγάλη, ανδρική εκδοχή, ενώ η δεύτερη με καμπαρντίνα σε απαλό γκρι χρώμα και μικρό ασύμμετρο τσαντάκι. Πίσω από το φακό η Katy Grannan και σκηνικό τα πάρκινγκ του Λος Αντζελες.

 

Η νεαρή βρετανίδα ηθοποιός Εμμα Κόριν, που «έσκισε» ως Νταιάνα στο πολυβραβευμένο σήριαλ The Crown πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Miu Miu. O ζωντανός μύθος των φωτογραφίσεων μόδας Steven Meisel την καθοδήγησε σε διαφορετικούς γυναικείους αισθητικούς τύπους με ροζ φόντο. Χειμερινά κροσέ και πλεκτά, πελώρια, χαλαρά παντελόνια και καπιτονέ μπουφάν «μπέκουν» τις δεκαετίες με new vintage διάθεση.

Η Elizaveta Porodina υπογράφει τις εικόνες του Dior για την επόμενη σαιζόν. Σε υπερρεαλιστικό περιβάλλον με έντονα χρώματα, τα μοντέλα έχουν πολύ βαρύ μακιγιάζ και φορούν λεοπάρ, αρβυλάκια αλλά και ρομαντικά φορέματα με πτυχές.

 

Ο διάσημος αμερικάνος σχεδιαστής Michael Kors βασίζει την διαφημιστική του εκστρατεία στο επετειακό show για τα 40 χρόνια της πορείας του στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Inez van Lamsweerde  και  Vinoodh Matadin «συνέλαβαν» τις καλλονές Ναόμι Κάμπελ, Κάρολιν Μέρφι, Μπέλα Χαντίντ, Βιτόρια Τσερέτι να ποζάρουν στους γεμάτους μνήμες και ενέργεια δρόμους της περιοχής των θεάτρων και των clubs. Αστραφτερά party dresses, γουναρικά και zebra prints σε πρώτο πλάνο. Το sexy glam ξαναγυρίζει μετά την πανδημία.

Στον Fendi ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Kim Jones λανσάρει το μονοχρωματικό nude στους ιστορικούς δρόμους της Ρώμης, δίπλα στο Palazzo della Civiltà Italiana. Οι ποιότητες των υφασμάτων «βγάζουν μάτι».

Στον Versace τα γραφιστικά μίνι φορεματάκια με οπάκ καλσόν αναδεικνύονται μοναδικά από την pop icon Ντούα Λίπα με μακριά κόκκινα μαλλιά. Μια φωτογράφιση που έγινε είδηση από την πρώτη στιγμή.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View