Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Μία ξεχωριστή προβολή του "Δυσάρεστου" με υπότιτλους για κωφούς και βαρήκοους

Μία ξεχωριστή προβολή του "Δυσάρεστ...

Την Τρίτη 20/7/2021 το βράδυ στο σινε Κάρμεν στην Αθήνα παρουσία του σκηνοθέτη Γιώργου Γεωργόπουλου και του πρωταγωνιστή του πρωτότυπου φιλμ, Όμηρου Πουλάκη

Την  Τρίτη 20 Ιουλίου στις 9 μ.μ., στον θερινό κινηματογραφο Κάρμεν (μετρό Κατεχάκη) στην Αθήνα, η νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου με τίτλο "Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό" θα προβληθεί με υποτίτλους για κωφούς και βαρήκοους.

Παρόντες θα είναι ο σκηνοθέτης Γιώργος Γεωργόπουλος  και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Όμηρος Πουλάκης και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική.

Αναμένεται να είναι μία ξεχωριστή προβολή!

Όταν ο Γιώργος Γεωργόπουλος ("Τungsten") γύριζε τη νέα του ταινία με τίτλο "Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό", μια μαύρη κωμωδία με θέμα έναν θανατηφόρο ιό που γρήγορα λαμβάνει διαστάσεις στην χώρα μας, δεν φανταζόταν πως η ίδια η ζωή θα έγραφε ένα ακόμα πιο ακραίο σενάριο. Και  όμως: να που σήμερα, η ταινία του ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες εν μέσω πανδημίας...

Πιο επίκαιρη από ποτέ, και υπό μία έννοια προφητική, η ταινία του Γ. Γεωργόπουλου, έχει για πρωταγωνιστή τον Όμηρο Πουλάκη στον ρόλο του  Άρη, ενός πετυχημένου στελέχους μιας μεγάλης εταιρίας. Η ζωή του θα αλλάξει για τα καλά όταν μάθει πως είναι φορέας ενός σεξουαλικώς μεταδιδόμενου ιού, ο οποίος είναι θανατηφόρος μόνο για τις γυναίκες. Ο Άρης όμως είναι και η μοναδική ελπίδα για τη δημιουργία ενός εμβολίου. Αρκεί να βρει ποια από τις πρώην συντρόφους του, του μετέδωσε τον ιό αρχικά.

Στο πλευρό του Όμηρου Πουλάκη, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μουρίκης σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος (συμπρωταγωνιστής του Ο. Πουλάκη στo "Tungsten") κι ένα εντυπωσιακό γυναικείο καστ: Ιωάννα Παππά, Κόρα Καρβούνη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σίσσυ Τουμάση  και η γιαπωνέζα Mari Yamamoto.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης κάνει ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό πέρασμα στην ταινία, ενώ το σενάριο συνυπογράφει με το σκηνοθέτη, η συγγραφέας Μαρία Φακίνου. Tην μουσική υπογράφει η Kid Moxie.

Η ταινία κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες σε διανομή από την Weirdwave. Όπως είδαμε στο εγχώριο boxoffice, το 4ήμερο 15-18/7/2021 σε 5 αίθουσες προβολής έκοψε λίγο πιο κάτω από 1000 εισιτήρια (για την ακρίβεια 811 εισιτήρια).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture