Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τρεις ταινίες προβάλλει το Odeon Veso Mare έως τις 21 Ιουλίου

Τρεις ταινίες προβάλλει το Odeon Veso Ma...

Δείτε το πρόγραμμα προβολών - Οι ταινίες είναι το "Φεστιβάλ του Ρίφκιν", το παιδικό "Ονειρομπελάδες" και το φιλμ τρόμου "Ένα Ήσυχο Μέρος 2"

Με 3 ταινίες συνεχίζει τη 2η εβδομάδα επαναλειτουργίας του το πολυσινεμά Οdeon Veso Mare – πρώην Ster στην Ακτή Δυμαίων 17, Εμπορικό Κέντρο Veso Mare στην Πάτρα.

Τηλέφωνο: 21 1181 8061.

Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής:

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΡΙΦΚΙΝ (ΚΑΤ)

RIFKIN'S FESTIVAL του Γούντι Άλεν.

Κομεντί Ισπανο-αμερικανο-ιταλικής παραγωγής 2020, σε σκηνοθεσία Γούντι Άλεν με τους: Γουάλας Σον, Τζίνα Γκέρσον, Έλενα Ανάγια, Λουί Γκαρέλ, Κρίστοφ Βαλτς.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Ένας νευρωτικός Αμερικανός συγγραφέας παρακολουθεί το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, κατά τη διάρκεια του οποίου η γυναίκα του, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, γοητεύεται από έναν Γάλλο σκηνοθέτη. Παράλληλα, εκείνος γνωρίζει μια Ισπανίδα γιατρό και αρχίζει να κάνει έναν απολογισμό της ζωής και του γάμου του.

Το περιοδικό Αθηνόραμα έγραψε: Διασκεδαστικά σινεφίλ, αλλά ελάσσων Γούντι Άλεν, ο οποίος επαναδιαπραγματεύεται τις αγέραστες εμμονές του σε ένα σατιρικά κινηματογραφικό πλαίσιο.

Προβάλλεται καθημερινά από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 έως και την Τετάρτη 21/7 (και το σαββατοκύριακο) στην Αίθουσα 2 στις 20:00 και 22:00.

ΟΝΕΙΡΟΜΠΕΛΑΔΕΣ (ΚΑΤ)

(GR) DREAMBUILDERS

Ταινία Animation Δανέζικης παραγωγής 2020, διάρκειας 81 λεπτών.

Σκηνοθεσία: Κιμ Χάγκεν Τζένσεν, Τόνι Ζινκ

Η 12χρονη Μίνα διαπιστώνει έκπληκτη πως μπορεί να επισκέπτεται το χώρο «κατασκευής» των ανθρώπινων ονείρων και μέσω αυτού επιχειρεί να ελέγξει το υποσυνείδητο της ενοχλητικής θετής αδελφής της Τζένι.

Το Αθηνόαρμα έγραψε: Η ιδέα της μοντέρνας οικογένειας δοκιμάζεται με διασκεδαστικό, διδακτικό και απλό κινηματογραφικό τρόπο.

Το φιλμ παίζεται από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 έως και την Τετάρτη 21/7 στην αίθουσα 7 στις 20:30.

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2 (A-15)

A QUITE PLACE 2

Συνεχίζεται η ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Τζον Κραζίνσκι με τον ίδιο και την Έμιλι Μπλαντ.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Άμποτ αναζητούν πάση θυσία νέο καταφύγιο και πιθανούς συμμάχους για να επιβιώσουν απέναντι στα δολοφονικά εξωγήινα πλάσματα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο.

Το Αθηνόραμα έκανε λόγο για ένα τίμιο και απολαυστικά αγωνιώδες σίκουελ, το οποίο, δίχως να επενδύει σε γερές σεναριακές καινοτομίες, αποδεικνύεται μια αρκούντως ανατριχιαστική συνέχεια.

Προβάλλεται από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 έως και την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στην Αίθουσα 8  στις 21:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture