Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο από 15 έως 25/7/2021

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στ...

Θα παιχθούν τα φιλμ "Luca" και "Ο Πατέρας" ενώ στις 22/7 θα έρθει η νέα ταινία του Γ. Άλεν

Από την Πέμπτη 15/7 έως την Κυριακή 18/7/2021 θα προβάλλονται στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο, 2 ταινίες. Στην προβολή των 20:45 συνεχίζεται το παιδικό ανιμέισον φιλμ «Luca» της Pixar, παραγωγής 2021 και διάρκειας 95 λεπτών που έχει σκηνοθετήσει ο Ενρίκο Καζαρόζα.

Ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους. Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.

Στην βραδινή προβολή των 22:30 θα παίζεται η κοινωνικοδραματική ταινία «The Father – Ο Πατέρας», Αγγλογαλλικής παραγωγής 2020 και διάρκειας 97 λεπτών (διανομή από Σπέντζος Φιλμ).

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Φλοριάν Ζελέρ και πρωταγωνιστούν ο Άντονι Χόπκινς που τιμήθηκε και με το βραβείο όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, η Ολίβια Κόλμαν και η Ίμογκεν Πουτς.

Εικόνες και πρόσωπα από το παρελθόν εισβάλλουν στην πραγματικότητα του 80χρονου Άντονι, κάνοντας την καθημερινότητά του όλο και πιο παράξενη και την επικοινωνία με την κόρη του Άνα όλο και δυσκολότερη.

Το φιλμ «Ο Πατέρας» προτάθηκε για 6 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία ενώ κέρδισε τελικά εκτός του Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου και το Όσκαρ Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Η ταινία «Ο Πατέρας» που ήδη έχει αγαπηθεί από το Ελληνικό κοινό, θα συνεχιστεί και από τη Δευτέρα 19/7 έως την Τετάρτη 21/7/2021 στις 22:00.

Τέλος από την Πέμπτη 22/7 αναμείνατε στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο το πιο τελευταίο φιλμ του πολυσυζητημένου Γούντι Άλεν με τίτλο «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν». Η ταινία που έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας, θα παίζεται έως την Κυριακή 25/7.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Τζίνα Γκέρσον, ο Γουάλας Σον, η Έλενα Ανάγια και ο Λουί Γκαρέλ.

Διανομή από Tanweer.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994765.

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture