Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Πατρινός σεναριογράφος της ταινίας "Μήλα" πέρασε από το σινε - Παντάνασσα

Ο Πατρινός σεναριογράφος της ταινίας &qu...

Ο Σταύρος Ράπτης είχε την ευκαιρία να δει ταινίες του 7ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ πελοποννήσου και να συνομιλήσει με τον παλιό του γνώριμο Νίκο Καββαδία

Ο Πατρινός Σταύρος Ράπτης που είναι ο συνσεναριογράφος της ταινίας «Apples – Μήλα» του Χρήστου Νίκου με πρωταγωνιστές τον Άρη Σερβετάλη, τη Σοφία Γεωργοβασίλη, την Άννα Καλαϊτζίδου και τον Αργύρη Μπακιρτζή, βρίσκεται στην γενέτειρα του, την Πάτρα και μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021 ως ένας γνήσιος σινεφίλ έδωσε το παρών στο σινε Παντάνασσα όπου πραγματοποιήθηκαν προβολές του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου.

Οι προβολές που συνεχίζονται απόψε Τετάρτη 14/7 καθώς και τις επόμενες μέρες (έως 28/7), γίνονται με τη συνδρομή του Νίκου Καββαδία και του Γυμνού Οφθαλμού. Ο Σταύρος Ράπτης γνωρίζεται καλά εδώ και χρόνια με τον Νίκο Καββαδία και έτσι είχαν πολλά να πουν στο περιθώριο των σινε-προβολών του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου.

Η ταινία «Μήλα» που μάλιστα πριν μερικές εβδομάδες έτυχε διανομής στις θερινές αίθουσες κυρίως της Αθήνας, είχε παρουσιαστεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκομίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια καθώς και την αμέριστη στήριξη της Αυστραλής σούπερ σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπλάνσετ. Μάλιστα η ταινία πλησίασε αρκετά αν και στο τέλος δεν κατάφερε να είναι στην 5άδα των υποψηφίων ταινιών για το ξενόγλωσσο Όσκαρ. Μακάρι στο άμεσο μέλλον να έρθει για προβολή η ταινία «Μήλα» και στην Πάτρα, ένα φιλμ που σεναριακά είχε ένα απίστευτο timing καθώς αφορά μία ξαφνική πανδημία που προκαλεί αμνησία στους ανθρώπους.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture