Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η "Μαύρη Χήρα" πρώτευσε με διαφορά στις ΗΠΑ - Καλά ξεκίνησε και στην Ελλάδα με 20.000 εισιτήρια

Η "Μαύρη Χήρα" πρώτευσε με δια...

Καλό ξεκίνημα είχε και ο Οσκαρικός "Πατέρας" με την συγκινητική ερμηνεία του Άντονι Χόπκινς που έκοψε λίγο πιο κάτω από 18.000 εισιτήρια στην πρεμιέρα του

Το νέο παιδικό φιλμ ανιμέισον της Pixar, «Λούκα» κατέκτησε την κορυφή στο εγχώριο box office το περασμένο 4ήμερο (8-11 Ιουλίου 2021) κόβοντας σε 83 αίθουσες πανελλαδικά, 21.467 εισιτήρια και φτάνοντας σε 10 μέρες προβολής τα 56.264 σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει το flix.gr. Το χαριτωμένο «Λούκα» με το μεσογειακό φόντο του, ήταν 1ο και την περασμένη εβδομάδα ενώ παίζεται και στην Πάτρα αυτές τις μέρες στο θερινό σινε -Κάστρο στο Ρίο στην προβολή των 20.45.

Το «Λούκα» της Pixar, λοιπόν άφησε στη 2η θέση το πολυαναμενόμενο σόλο φιλμ της «Μαύρης Χήρας - Black Widow» της Μάρβελ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον που πάντως πήγε καλά κόβοντας σε 96 αίθουσες πανελλαδικά, περίπου 20.000 εισιτήρια στο ξεκίνημα του (για την ακρίβεια 19.451 εισιτήρια). Η ταινία που έχει πάρει και καλές κριτικές (80% από τους κριτικούς στο rotten tomatoes) έσκισε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Ιουλίου μετά από απανωτές αναβολές της εξόδου της λόγω της κατάστασης του covid 19 (η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας της ήταν τον Μάιο του 2020). Η «Μαύρη Χήρα» λοιπόν σε 4.160 αίθουσες της Βορείου Αμερικής το τριήμερο 9-11/7/2021 έφτασε σε εισπράξεις τα 80 εκατ. δολάρια και έκανε ρεκόρ ταινίας της περιόδου πανδημίας ενώ απέφερε και άλλα 78 εκατ. δολάρια από 46 ακόμη αγορές ανά τον κόσμο όπου έκανε ντεμπούτο πλην της Κίνας όπου ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα παιχθεί εκεί. Όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ του boxofficemojo, το πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό στοιχείο είναι πως η ταινία «Black Widow» είχε και πάνω από 60 εκατ. δολάρια εισπράξεις από την προβολή της έναντι εισιτηρίου στην streaming πλατφόρμα της Disney Plus.

Τέλος πολύ καλά πήγε η Οσκαρική ταινία «Ο Πατέρας – The Father» με τον Άντονι Χόπκινς και την Ολίβια Κόλμαν (την ταινία την περιμένουμε και εδώ στην Πάτρα), που σε 27 αίθουσες πανελλαδικά άγγιξε τα 18.000 εισιτήρια το περασμένο 4ήμερο (για την ακρίβεια έκοψε 17.734 εισιτήρια) ενώ το επίσης Οσκαρικό φιλμ «Άσπρο Πάτο» από την Δανία που είχαν τη χαρά να δουν και οι Πατρινοί σινεφίλ στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο έως και την Κυριακή 11/7, συνέχισε με 6.548 εισιτήρια σε 27 αίθουσες και έχει φτάσει σε 2 εβδομάδες τα 23.000 εισιτήρια.

Όσο για το φιλμ τρόμου «Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω» με τον Πάτρικ Γουίλσον και τη Βέρα Φαρμίγκα που παίζεται από σήμερα 12/7 στο σινε-Κάστρο στο Ρίο, σε 28 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 2.971 εισιτήρια και σε 2 εβδομάδες έχει πλέον φτάσει τα 17.509 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture