Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι φαν αδημονούν - Καταφθάνει επιτέλους 8 Ιουλίου 2021 στις αίθουσες η "Μαύρη Χήρα - Black Widow"

Οι φαν αδημονούν - Καταφθάνει επιτέλους ...

Στη νέα, καταιγιστική περιπέτεια της Marvel, η Natasha Romanoff, γνωστή ως Black Widow, την οποία υποδύεται η Σκάρλετ Γιόχανσον, παλεύει με το σκοτεινό παρελθόν της

Επιτέλους οι λάτρεις του κόσμου και των ηρώων της Μάρβελ θα δουν από την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στις Ελληνικές αίθουσες την πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που δεν είναι άλλη από την πολυαναμενόμενη σόλο εμφάνιση της Black Widow – Μαύρης Χήρας. Το φιλμ «Black Widow» διάρκειας 134 λεπτών, υπόσχεται να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από το σκοτεινό παρελθόν της Natasha Romanoff.

Η ταλαντούχα Αυστραλή δημιουργός Cate Shortland («Lore», «Berlin Syndrome») σκηνοθετεί μια κατασκοπική, καταιγιστική περιπέτεια με πρωταγωνίστρια τη -δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ- Scarlett Johansson(Marriage Story) η οποία επανέρχεται υποδειγματικά στον ομώνυμο ρόλο, πλάι σε ένα εξαιρετικό καστ με την υποψήφια για Όσκαρ, Florence Pugh (Little Women, Midsommar), την Οσκαρική Rachel Weisz (The Constant Gardener, ο Αστακός), τον David Harbour της σειράς «Stranger Things», τον O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale) και τον Οσκαρικό William Hurt στα 71 του χρόνια σήμερα (A History of Violence, Παιδιά ενός κατώτερου θεού, Το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης, Έξαψη).

Το φιλμ «Black Widow» έχει προγραμματιστεί, όπως διαβάσαμε, να κάνει πρεμιέρα στο Taormina Film Fest στις 3 Ιουλίου 2021 ενώ στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα βγει από την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 με υψηλές εμπορικές βλέψεις όπως είναι φυσικό. Η ταινία από τον Μάιο του 2020 που ήταν αρχικά να βγει, ανέβαλλε συνολικά 3 φορές την έξοδο της στις αίθουσες εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε με τα λοκντάουν για την προστασία από την πανδημία COVID-19.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας, μια επικίνδυνη συνομωσία φέρνει τη Natasha Romanoff, γνωστή ως Black Widow, αντιμέτωπη με τις ρίζες της. Ένας αντίπαλος την καταδιώκει ανελέητα και η Natasha θα βρεθεί να παλεύει με το κατασκοπικό παρελθόν της, αλλά και τις διαλυμένες σχέσεις που άφησε πίσω της πριν γίνει μία από τους Εκδικητές.

«Νομίζω ότι από την πρώτη στιγμή που σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτή τη σόλο ταινία, ξέραμε ότι έπρεπε να σκάψουμε βαθιά και να τολμήσουμε», ανέφερε η 36χρονη σήμερα Scarlett Johansson, που επιστρέφει ως Natasha/Black Widow. «Έχοντας υποδυθεί τον χαρακτήρα για μια δεκαετία, ήθελα να εξασφαλίσω ότι η ταινία θα ικανοποιούσε εμένα και τους θεατές σαν μια επάξια δημιουργία».

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige με τη σειρά του είπε ότι η Natasha Romanoff προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού ήδη από το ντεμπούτο της το 2010 στο «Iron Man 2» ενώ ήταν συναρπαστική και στις 2 από τις 3 ταινίες του Captain America όπου πρωταγωνίστησε. Μάλιστα στο «Captain America, Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» των αδελφών Ρούσο το 2014 η Scarlett Johansson ξαναέσμιξε στην μεγάλη οθόνη με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τον οποίο είχε παίξει μικρούλα το 1998 στον συγκινητικό «Γητευτή των Αλόγων».

«Η Νατάσα Ρομανόφ της Σκάρλετ Γιόχανσον έχει μια πλούσια προϊστορία» λέει ο Feige. «Την έχουμε υπονοήσει σε όλες τις ταινίες. Αλλά τώρα την προσεγγίζουμε αναπάντεχα. Έχει περάσει πολλά και μερικά γεγονότα θα αιφνιδιάσουν τους θεατές». Σύμφωνα με τον Feige, η Johansson προσέγγισε την Αυστραλή Cate Shortland για να σκηνοθετήσει την ταινία. «Η Cate ήρθε στο Λος Άντζελες και ερωτεύτηκε τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες που έχει» ανέφερε ο Feige.

Επιπλέον του ντεμπούτου της το 2010, η Natasha Romanoff έχει εμφανιστεί σε 6 ταινίες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame.

*Η νέα ταινία όπως διευκρινίζει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Feelgood, τοποθετείται χρονικά πριν το Avengers: Infinity War. «Η ταινία λαμβάνει χώρα μετά το Captain America: Civil War» αποκάλυψε ο συμπαραγωγός Brian Chapek. «Στην αρχή της ταινίας, η Natasha θέλει να φύγει από τις ΗΠΑ. Όταν της δίνεται η ευκαιρία να κάνει καινούργιο ξεκίνημα, καταλαβαίνει γρήγορα ότι υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις εκεί έξω».

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Eric Pearson, το μυστήριο γύρω από τη Natasha Romanoff ήταν ένας γρίφος για τους θεατές και τους δημιουργούς. «Νομίζω ότι είναι μία από τους Εκδικητές που έχει μοιραστεί λίγα πράγματα για τη ζωή της. ∆εν είναι αυτή που λέει ότι είναι στο Iron Man 2. Επιλέγει να κρύψει το παρελθόν της από το κοινό και τους άλλους χαρακτήρες. Στη σόλο ταινία, ρίχνουμε φως στο παρελθόν που την έκανε να διστάζει να ανοιχτεί», ανέφερε.

Το φιλμ εννοείται πως το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture