Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε

Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε

Τυχερός ο Κόλιν Τζοστ

Τρίτη φορά αλλά όχι φαρμακερή φαίνεται να είναι για την Σκάρλετ Γιόχανσον η γαμήλια τελετή που λόγω πανδημίας κρατήθηκε σε στενό κύκλο χωρίς πολλούς καλεσμένους. Ύστερα από τρεις αναβολές, καθώς ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη άνοιξη, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ κατάφεραν βγάζοντας αυθάδικα τη γλώσσα στο halloween αλλά και στις αμερικανικές εκλογές να γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές: η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του Saturday Night Live Κόλιν Τζοστ ήρθαν εις γάμου κοινωνία σε μια μυστική τελετή που έγινε αναγκαστικά γνωστή αφού και οι δυο προτίμησαν, αντί για δώρα, να μαζέψουν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Εξού και ότι το γεγονός γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του ο φιλανθρωπικός οργανισμός Meals on Wheels America με μια λιτή δήλωση που έλεγε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα νέα πως η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το σαββατοκύριακο σε κλειστή τελετή με τα αγαπημένα τους οικογενειακά πρόσωπα και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19».

Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί εδώ και τρία χρόνια και σύμφωνα με την Σκάρλετ ο Τζοστ είναι ο άνδρας που ανέκαθεν ονειρευόταν: ρομαντικός και απρόβλεπτος, ευφυής και απρόσμενος. Η ίδια, μάλιστα, παραδέχτηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις ότι της έκανε πρόταση γάμου με ένα τόσο συναρπαστικό τρόπο που θα τον ζήλευε και ο ίδιος ο Τζέιμς Μποντ! Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να επιβεβαιώσει αν σκαρφάλωσε σε αεροπλάνο ή αν έπεσε με αερόστατο για να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight