Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Black Widow στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Entertainment Weekly

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Black Widow στο ε...

Η έξοδος της ταινίας πάντως που ήταν για 1η Μαΐου 2020 έχει αναβληθεί λόγω κορωνοϊού

Mε αφορμή την επικείμενη νέα ταινία της Μάρβελ, την 1η αυτόνομη με ηρωίδα την Black Widow, την οποία υποδύεται η 35χρονη Scarlett Johansson που φέτος ήταν διπλά υποψήφια για Όσκαρ, το μεγάλης κυκλοφορίας Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly θα την φιλοξενεί στο εξώφυλλο του στο νέο τεύχος μηνός Απριλίου 2020 με αποκλειστική φωτογράφηση και φυσικά φωτογραφίες από σκηνές της ταινίας που έχει υπογράψει σκηνοθετικά η Cate Shortland. Στην ταινία που για την ώρα λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του φόβου εξάπλωσης και διασποράς του κορωνοϊού, είναι άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες (η αρχικώς προγραμματισμένη πρεμιέρα για 1η Μαΐου 2020 αναβλήθηκε), παίζουν εκτός της Scarlett Johansson ως Natasha Romanoff /Black Widow, η ταλαντούχα Florence Pugh που ήταν φέτος υποψήφια για Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για τις «Μικρές Κυρίες», ο David Harbour και οι O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone και η βραβευμένη με Όσκαρ Rachel Weisz. Η ταινία εκτυλίσσεται μεταξύ των γεγονότων του «Captain America, Εμφύλιος Πόλεμος» του 2016 και του «Avengers, Infinity war» του 2018.

Την φωτογράφηση της Σκάρλετ Γιόχανσον για το Entertainment Weekly έκανε ο David Slijper.

Η επιλογή φωτογράφησης της Χολιγουντιανής σταρ Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν για να γιορτάσει το περιοδικό Entertainment Weekly τα 10 χρόνια αφότου το σινεφίλ κοινό γνώρισε και αγάπησε την ηρωίδα της Black Widow.

“Aυτό που θα δείξει μεταξύ άλλων η ταινία είναι να ψάξουμε το μέρος της ζωής της Black Widow πριν ξανασυνεργαστεί με τους Avengers – Εκδικητές και πριν κάνει την τελευταία μεγάλη θυσία” είπε η Johansson στο Αμερικανικό περιοδικό.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η αναβολή της εξόδου της ταινίας έχει στενοχωρήσει τους αμέτρητους φαν του κόμικ σύμπαντος της Μάρβελ, ωστόσο απλά μεγαλώνει η αναμονή και ευχή όλων είναι να είμαστε καλά στην υγεία μας και σύντομα να απολαύσουμε όχι μόνο την ταινία της Black Widow αλλά και όλες τις νέες ταινίες που θα βγουν.

Όταν κυκλοφορήσει με το καλό η ταινία, την αναμένουμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture